Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért festeti annyi lány a...

Miért festeti annyi lány a haját? Nem jó az eredeti?

Figyelt kérdés
És ráadásul olyan a tapintása, mint a műanyagnak és nagyon ritkán nem lehet nem észrevenni.
2011. márc. 28. 18:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eredetileg nagyon fakó, szőkésbarna hajam van. Olyan seszínű. Tényleg nagyon csúnya színe van. Szerintem a koszos szőke a legjobb elnevezés rá. Ezért festem, hogy szebb színe legyen.
2011. márc. 28. 21:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, sok ilyenről hallottam, hogy csúnya az eredeti, de szerintem semmivel nem lehet reprodukálni.

Főleg akkor, mikor pl. egy barna hajú lány platinaszőkét akar. Azt még el tudom viselni, ha max 1-2 árnyalatot színez valaki, de az én példámban pl. teljesen más a haj szerkezete. És nem tartom szépnek a vastagszálú szőkét.

2011. márc. 28. 21:27
 13/19 Horkýže Slíže ***** válasza:
100%
jo en nem ilyen nagy valtozasokra gondolok...de egy festett szoke haj is lehet szep.....pedig messze all tolem ez a szin de semmi kifogasom ellene.....en a lila es voros szineimhez ragaszkodok mikor melyikre van kedvem.....
2011. márc. 28. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
átkozom a napot, amikor befestettem!!! Vissza akarom kapni a gyönyörű VÖRÖS HAJAM!:((
2011. márc. 28. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az sose jó,ami van!:)

Ha valakinek egyenes a haja, akkor göndöríteni akarja, ha göndör/hullámos egyenes hajat akar!

Ez kb így van a hajszínnel is!:) Persze vannak kivételek!:)

2011. márc. 28. 23:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az eredeti hajszínem sötétszőke (leginkább világosszürkéhez hasonlít). Elég csúnya. Pluszban jön az, hogy fehérbőrű vagyok és a kettő kombinációja nagyon nem előnyös (szemöldök, szempilla is szőke). Tehát festetem a hajam, a szemöldököm és a szempillám is, így érzem jól magam és legalább nem vagyok fakó.

Sokan azért festetik, mert őszülnek, mások csak divatból.

2011. márc. 29. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Több oka lehet. Sokan így akarnak trendik és divatosak lenni. Na ez az, ami nekem nem tetszik, mert nem kell mindig a divatot követni, hanem a lényeg, hogy tetszen és jól álljon. Mint sokan írták, azért is, mert vkinek nem tetszik az eredeti hajszíne. Ezzel semmi bajom, amíg jól áll neki és ápolja rendszeresen. Hirtelen ez jutott eszembe
2011. márc. 29. 16:02
 18/19 anonim válasza:
Én őszintén nem vagyok megelégedve az eredeti hajszínemmel (gesztenyebarna) ezért szeretném majd befestetni. :/ Kb így megy ez a legtöbb lánynál
2016. aug. 20. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Én azért festettem a hajam évekig, mert nem bírtam megszokni a színét. Kislány koromban szép szőke hajam volt, viszont tizenvalahány éves korom körül besötétedett csak úgy és azóta tök csúnya. :'( Lehet, hogy "nem szép dolog" ezt mondani, de utálom.

Többnyire az "eredeti" színére próbáltam visszafesteni, de egyszer kipróbáltam a vöröset meg a barnát is. A szőkítés kiszárította a hajam, nem volt szép, hiába tettem rá balzsamot, olajat, hővédőt, pakolásokat. Ráadásul könnyen be is sárgult - hajszínnek pedig még a sajátom is szebb a sárgánál :D. A vörös meg a barna szép volt, csak rosszul álltak XD.

Most másfél éve nem festem, próbálom megszokni, de még mindig ugyanúgy utálom.

Olvastam az évszaktípusokkal kapcsolatban, hogy a nyár típus ilyen szürke hajú. Próbáltam megbarátkozni a ténnyel, de nem sikerült. Pedig egyébként a hajamat leszámítva szeretek nyár típus lenni. De ez nem segített. Sokat nézegetem a hajam a tükörben, hátha egyszer valahogy mégis megszeretem - vagy hátha egyszercsak el kezd világosodni, ugyanolyan váratlanul, ahogy besötétedett =D. Bár erre valószínűleg várhatok úgy nagyjából nagymama koromig XD. Ha szerencsém van, szép fehér lesz majd a hajam.

Remélem, kielégítő választ adtam. Köszönöm, hogy elpanaszolhattam a bánatom :D.

2019. máj. 27. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!