Feketére szeretném festetni a hajam fiú létemre, nem b. u. z. i. s? Vagy valami gond hogy fiú festeti a haját? Szerintetek?
Hát sajnos elég sokan nem tolerálják ezt a dolgot. Én nem tartom homár dolognak, csak a legtöbb ember. Sztem ha még gimis vagy, akkor óvatosan bánj az ilyen dolgokkal, mert engem is bántottak csomó dolog miatt. Gimi után meg úgy öltözködsz vagy festesz, ahogy akarsz.
Én személy szerint szőkíteni akarom a hajam, de csak a felét. Tuti hülyének néznének a buszon meg mindenhol. Még nem szántam rá magam, de meg szeretném csinálni.
Am ez érdekes téma, hogy mi buzás és mi nem buzás. Általában azok a srácok mondják valakire, hogy buza, akik nem látnak tovább az orruktól és képtelenek valamit újítani vagy változtatni magukon, mert félnek, hogy mi lesz. Én már kezdem lesz@rni az ilyen dolgokat és nem érdekel ki mit gondol. Csak persze sokan bánthatnak egy ilyen dolog miatt, belédköthetnek az utcán vagy ilyenek. Hallottam már, hogy a buszon egy emos sráchoz odament valami állat és elkezdte ütögetni, hogy mért vagy kifestve. Én nem vok emos, de felőlem mindenki úgy öltözzön ahogy akar. Csak a primitív bunkók foglalkoznak azzal, hogy ki hogy néz ki, mert nincs jobb dolguk és ettől fontosnak meg főleg felsőbbrendűnek érzik magukat, ha másokat fikázhatnak.
Sztem ha gimis vagy, csak akkor próbáld meg, ha elég népszerű vagy, mert akkor talán nem bántanának. Ha nem vagy az, akkor várj még amíg elvégzed és utánna azt csinálsz amit akarsz. Vagy nyáron is ki lehet élni az ilyen "hajlamokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!