Akik járnak turkálóba! Csak én vettem észre, hogy? (bőv. Lent)
Régen teljesen más volt (szerintem). Új árukészletnél igaz sokan voltak,de az embernek legalább volt egy kis helye,nem lökdösték az embert össze-vissza,nem dobálták szét a ruhákat,és nem volt ennyi bunkó ember(beszólogatások a semmiért).
Mostanában azt veszem észre hogy a legtöbb ember már 2 órával a nyitás előtt az ajtó előtt áll,km-es sorok,az emberek szó szerint tapossák egymást (idősekkel az élen). Arra nincs hely hogy az ember leakasszon egy ruhát,mennek az oda-vissza lökdösődések,egymás kezéből kapkodják ki a ruhákat,a gyereküket addig "megőrzőként" a nagy ruhakupacok tetejére rakják kinti cipővel. Levegő nincs,mások testszagát szagolják az emberek.
Imádok/imádtam turizni, de már teljesen más...
Van itt olyan,aki ennek ellenére is elmegy? Van olyan turi ahol nincs ekkora tumultus?
Én ilyet még soha nem tapasztaltam amit leírtál!
Nagyvárosban laksz?Itt nem lökdösődnek stb.még akkor sem ha kevés a hely!Én Százhalombattán lakom és a művházban van csak néha turi de még nem volt ilyen élményem!
Ahová én járok, ott néha van tömeg, de nem vészes, és a többi nem jellemző.
Igaz vasárnap voltam valami extra olcsó helyen, de direkt nem mentem korán, mert valószínűleg ott vérre megy a harc.
De nem is megyek oda többet, nagyon igénytelen.
a hádába járok a nagy lajos királyra.
még soha nem tapasztaltam ilyet, akciós időszakban sem.
egyedül azon borultam meg egy kicsit, mikor egy fiatal primkó pitsa leült egy sarokba, és elkezdte szoptatni a gyerekét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!