Miért járnak sokan szoláriumba?
Figyelt kérdés
Nekem is nagyon fontos a külsőm, de nem annyira, hogy rámenjen az egészségem..Ráadásul még ronda is,mert látszik hogy műbarna.bőrrák esélye,ráncok stb.. Miért csinálják?2011. márc. 4. 15:49
1/4 anonim válasza:
Mert sok felesleges pénzük van és ez a divat menő körökben. Az egészség nem fontos! Azt hiszik,hogy ők nem lesznek ettől sem rákosok,sem ráncosak.
2/4 anonim válasza:
aki szolizik az rakos lesz, az egyik beratnom borrakos lett a szolitol, de nem halt meg :)
3/4 anonim válasza:
Én nem voltam még, de mennék ha lenne rá pénzem, mert én elég drágának találom. De én nem csokibarna szeretnék lenni, csak egy kicsit barnább, mert nagyon fehér bőröm van, és zavar. Napon meg csak leégni tudok, a barnaság csak itt ott marad meg, szóval.... De akik négeresre sütik magukat, azokat én sem értem, de ha nekik ez tetszik. Ők döntik el, mennyire tartják ezt veszélyesnek és mi a fontosabb.
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki elég sokat jár szoliba és ráadásul sminkkel fekszik be. Fiatalabb nálam 2 évvel, de 30-nak néz ki. Én 25 vagyok, de 16.nak szoktak nézni. Nem járok szoliba, télen fehér bőrrel se látom magam csúnyának. Nyáron gyorsan lebarnulok nem kell sokat napoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!