Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akik szoláriumba járnak! Ti...

Akik szoláriumba járnak! Ti hogy kenitek be a hátatokat szolikrémmel úgy hogy ne legyetek foltosak?

Figyelt kérdés
Heti 2x-3x járok 15 percre de nagyon lassan barnulok.. Szeretném kipróbálni a szoláriumba kapható krémek egyikét amelyiket az ott dolgozó lány ajánl nekem, de nemtudom hogy mégis hogy tudnám bekenni a hátamat ha nem érem el?:O
2011. máj. 4. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Sztem használj önbarnitó spray-t nem kárositod a bőröd a szolival.Kb. egy hétig fent marad rajtad és szép barna leszel.:)

Azért jó mert a hátadat is eltudod vele érni fujj 1-et a levegőbe és hajolj fölé h jusson a hátadra ezt ismételd meg 3×

2011. máj. 4. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem barnulsz, mert rossz szoláriumba jársz!Gyenge a cső, a gép gagyi stb... Én heti 1x járok 10 percre, még csak 3szor voltam és egész szép a színem!Nem égtem le egyszer sem, halványbarna lettem.
2011. máj. 4. 18:26
 3/5 A kérdező kommentje:

és olyan sprayt hol lehet kapni és mennyiért?:)

bocsánat rosszul fogalmaztam.barnulok csak nem olyan gyorsan és látványosan mint szeretnem, magamhoz képest már elég barna vagyok:) viszont jövőhéten tezstelek 1 mádik szoláriumot hátha az jobb és olcsóbb lesz.

2011. máj. 4. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj ki másik szolit valószínűleg jobb lesz. Amúgy a szolikrém jó ötlet. Egy jobb fajtától 30-40% al is jobban barnulhatsz. A hátadat meg sehogy nem tudod bekenni ott, vagy kenesd be otthon mielőtt elmész, ha nincs túl messze vagy kérd meg a szolis lánykát :)
2011. máj. 5. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:

20 percre lakok a szoláriumtól annyi idő alatt elmúlik a hatása? a szolis lányt nem szivesen kérném meg:/

melyik krémet ajánlanád? sajnos nemtudok sok pénzt rászánni maximum 4000 forintot.

2011. máj. 5. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!