Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudtok spórolni havonta?

Hogy tudtok spórolni havonta?

Figyelt kérdés

Dezodor, illatszerek, öltözködés, stb..

21 éves lány vagyok, havonta 6000 Ft-om van. Itt a nyár, kellene szandál, ruhák. Nem azért, mert újat kell vennem, hanem mert nincs :S Tornacipőm van egyedül, meg egy topánkám.

Havi 3000 Ft-ot ebből vonaljegyre költök (nem vagyok már diák, a bérlet túl sokba kerül nekem).

Felsőket turkálókban szoktam venni nagyon olcsón. Elég hülye alakom van, úgyhogy nadrágot ritkán kapok magamra :( A cipők pedig mindenhol drágák:S:S:S

Ti hogyan oldjátok meg ezeket?

2011. ápr. 6. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem baj, ha minél kevesebb kozmetikumost használsz...most nemrég elkezdtem magam minden kenceficével kenegetni...legalábbis jóval többel mint eddig és iszonyatos lett a böröm tőle....minél kevesebb alapozot probálok meg használni...ami nekem bevált és otthon megteheted:

- puha fogkefével átdörzsölöm minden este az arcom, sima tusfürdővel...

- csinálhatsz házilag arcradirokat (1 ek. olívaolaj, 1 ek. cukor, méz stb...recepteket neten találsz egy csomot)

- minden este és reggel hideg vízzel mosd meg az arcod

ezeken így talán tudsz sporolni és talán az arcod is szebb lesz:)

ruhák: kínaiban szupi szandálokat lehet kapni 2500-3000 ftért...

én pl egy butikban most vettem egy nagyon jó gatyot (nem farmer) 2200 ftért...4500ról volt leárazva....

ha találsz megfelelő fölsöket turiba az nagyon jó:)

22L

2011. ápr. 7. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha van a közeletekbe Tesco vásárolj ott F and F márkájú ruhák vannak én is szoktam ott van és elég jók. Csinos csőfarmerek vannak most 2200-2950 forintért topánkák 870 forint, mivel 70%-os leárazás van. Én egy pulcsit 2 nadrágot 2 bugyit 2 melltartót 8200ból eredeti áron 25ezer lett volna az egész. Szóval megéri benézni és minőségre kinézetre is vannak olyan jók mint a C und A és a H and M
2011. ápr. 7. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 7. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!