Hogy tudtok spórolni havonta?
Dezodor, illatszerek, öltözködés, stb..
21 éves lány vagyok, havonta 6000 Ft-om van. Itt a nyár, kellene szandál, ruhák. Nem azért, mert újat kell vennem, hanem mert nincs :S Tornacipőm van egyedül, meg egy topánkám.
Havi 3000 Ft-ot ebből vonaljegyre költök (nem vagyok már diák, a bérlet túl sokba kerül nekem).
Felsőket turkálókban szoktam venni nagyon olcsón. Elég hülye alakom van, úgyhogy nadrágot ritkán kapok magamra :( A cipők pedig mindenhol drágák:S:S:S
Ti hogyan oldjátok meg ezeket?
nem baj, ha minél kevesebb kozmetikumost használsz...most nemrég elkezdtem magam minden kenceficével kenegetni...legalábbis jóval többel mint eddig és iszonyatos lett a böröm tőle....minél kevesebb alapozot probálok meg használni...ami nekem bevált és otthon megteheted:
- puha fogkefével átdörzsölöm minden este az arcom, sima tusfürdővel...
- csinálhatsz házilag arcradirokat (1 ek. olívaolaj, 1 ek. cukor, méz stb...recepteket neten találsz egy csomot)
- minden este és reggel hideg vízzel mosd meg az arcod
ezeken így talán tudsz sporolni és talán az arcod is szebb lesz:)
ruhák: kínaiban szupi szandálokat lehet kapni 2500-3000 ftért...
én pl egy butikban most vettem egy nagyon jó gatyot (nem farmer) 2200 ftért...4500ról volt leárazva....
ha találsz megfelelő fölsöket turiba az nagyon jó:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!