Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hallottatok már arról, hogy...

Hallottatok már arról, hogy ugy lehet sporolni havonta 1 napot, ha minden napomat csak 23 oranak veszem?

Figyelt kérdés
Egyik ismerosom egyetemista baratja ezt csinalja, es pl. szunetekben 1el tobb napja volt a piheneshez. Milyen hamar lehet erre atalni fejben, es megerie? Tapasztalatok, eszrevetelek johetnek.
2011. aug. 30. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivan? Már bocs, de szerintem ez hülyeség, mert este úgyis alszol és ezen nem nagyon tudsz mit spórolni! De ha így van, létezik ez, akkor azt én is kipróbálnám! :D
2011. aug. 30. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem fog menni, mert igazodnod kell azokhoz, akiknek továbbra is 24 órából áll a napjuk.

Napi 1 óra, vagyis 12 nap múlva kb délben fogsz feküdni aludni és este 7-8kor kelsz fel... Na így járj suliba vagy dolgozni... Nem fognak hozzád igazodni.

Mássrészt pont hogy az ember 25 órás (azaz +1 óra) hosszú napokkal jönne a kutatások szerint ki jól, vagyis napot veszteni egészségesebb és nagyobb teljesítményt adhat mint napot nyerni....

2011. aug. 30. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
ugyertettem, hogy a munkabajaras, lefekvest azt igazitanam a 24 orasokhoz, csak az en oram szerint.. a lefekves pl a 24 orasnak, ami 8ora, a negyedik napon nekem már 4óra..
2011. aug. 30. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
XDXDXDXXDXD
2011. aug. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!