Na hogy nézek ki? várom a pozitív és negatív válaszokat de őszintén . :D
2011. ápr. 5. 19:29
21/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek ...:D
2011. ápr. 6. 08:15
22/34 anonim válasza:
szerintem is ez:
"Lehetnél szép is, te túl "egyszerű"/primitív fejed van"
nem értem az embereket, hogy miért az átlag, csicsa csajokra buknak, akiknek (minimum) a fél életük tollászkodásra megy el..
23/34 anonim válasza:
nekem kicsit sok vagy, nem tudom mért nem tudják megérteni a lányok h a kevesebb néha több
24/34 anonim válasza:
Bár mindig én szoktam az lenni, aki lefikázza a kérdezőt és rondának titulálja, de most minden rosszindulatomat összeszedve sem tudok semmi rosszat mondani. Egyszerűen tökéletes. Komolyan :P
19/F
25/34 anonim válasza:
Aki fikázza a haját azt meg nem értem, szerintem az benne a legjobb :P
26/34 anonim válasza:
szép vagy, szép a szemed. a hajad nekem egy kicsit fura. szép az arcod is. de a második képen olyan kancsalnak tűnsz.(lehet hogy csak én látom rosszul)
úgy összességében szép vagy :)
27/34 anonim válasza:
picit talán sok :)
de amugy jól nézel ki :)
28/34 anonim válasza:
A szemed szép. A szempilláid is szép nagyok, igaziak, vagy műszempilla/szempillaspirál? Az arcodon se látok pattanást, így szépnek mondanám, de aztán lehet csak alapozó miatt nem látszanak (ha használsz). De azt a műkörömnek nevezett valamit tüntesd el a kezedről... Borzalmasan néz ki. Szép vagy, de azt a műkörmöt ne!
30/34 A kérdező kommentje:
igaziak a szempilláim..és igen használlok alapozot is de nem viszem tulzásba..amugymeg köszönm szépen mindenkinek...főleg neked 19/F...:D
2011. ápr. 6. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!