Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Na hogy nézek ki? várom a...

Na hogy nézek ki? várom a pozitív és negatív válaszokat de őszintén . :D

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. ápr. 5. 19:29
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek ...:D
2011. ápr. 6. 08:15
 22/34 anonim ***** válasza:

szerintem is ez:

"Lehetnél szép is, te túl "egyszerű"/primitív fejed van"

nem értem az embereket, hogy miért az átlag, csicsa csajokra buknak, akiknek (minimum) a fél életük tollászkodásra megy el..

2011. ápr. 6. 13:22
 23/34 anonim ***** válasza:
nekem kicsit sok vagy, nem tudom mért nem tudják megérteni a lányok h a kevesebb néha több
2011. ápr. 6. 13:32
 24/34 anonim ***** válasza:

Bár mindig én szoktam az lenni, aki lefikázza a kérdezőt és rondának titulálja, de most minden rosszindulatomat összeszedve sem tudok semmi rosszat mondani. Egyszerűen tökéletes. Komolyan :P

19/F

2011. ápr. 6. 15:12
 25/34 anonim ***** válasza:
Aki fikázza a haját azt meg nem értem, szerintem az benne a legjobb :P
2011. ápr. 6. 15:13
 26/34 anonim ***** válasza:

szép vagy, szép a szemed. a hajad nekem egy kicsit fura. szép az arcod is. de a második képen olyan kancsalnak tűnsz.(lehet hogy csak én látom rosszul)

úgy összességében szép vagy :)

2011. ápr. 6. 17:36
 27/34 anonim ***** válasza:

picit talán sok :)

de amugy jól nézel ki :)

2011. ápr. 6. 17:38
 28/34 anonim ***** válasza:
A szemed szép. A szempilláid is szép nagyok, igaziak, vagy műszempilla/szempillaspirál? Az arcodon se látok pattanást, így szépnek mondanám, de aztán lehet csak alapozó miatt nem látszanak (ha használsz). De azt a műkörömnek nevezett valamit tüntesd el a kezedről... Borzalmasan néz ki. Szép vagy, de azt a műkörmöt ne!
2011. ápr. 6. 18:37
 29/34 anonim ***** válasza:
a műköröm jó, le ne szedd
2011. ápr. 6. 19:28
 30/34 A kérdező kommentje:
igaziak a szempilláim..és igen használlok alapozot is de nem viszem tulzásba..amugymeg köszönm szépen mindenkinek...főleg neked 19/F...:D
2011. ápr. 6. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!