Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Segítség! Negatív és pozitív válaszokat is egyaránt elfogadok! Csak Őszintén!
Akármennyire is megismerted így interneten keresztül, az életben teljesen más lesz. Akár hiszed, akár nem. Főleg 2 hónap még nem elég, hogy megismerd.
Természetesen találkozz vele, ismerkedjetek, de 2 hónap internetes ismertség kb. 3-4 nap személyes ismertségnek felel meg. Annyi mindent nem tudsz még róla, hogy azt el sem tudod képzelni. És még szerelmes sem lehetsz, mert nem láttad őt egyáltalán. Élőben pedig még a hangját sem hallottad, nem érezted a szagát, és nem láttad a gesztusait.
Találkozz vele, ám látatlanba ne költözz oda, mert lehet ,hogy egy perverz állat, amit jól el tud rejtegetni, ha naponta így is 1-2 órákat beszéltek.
Valamilyen szinten igazat adok neked És Köszike a választ :)
Persze szeretnénk talizni minnél előbb de hidd el sokat tudok róla !!!Köszönöm Neked a választ!!!
Az én véleményem is az, hogy mindenképp találkozzál vele,menjetek el ide-oda, ismerd meg alaposan, különböző helyzetekben, stb.
De a költözéssel várj még. Még ha minden a legjobban alakul is, ha nem perverz, vagy semmi gáz vele, akkor is elronthat mindent az összeköltözés.
Ám én őszintén drukkolok Nektek, mert én is neten ismertem meg a páromat.
(a fejleményekről írj mad nekünk!):)
22/L
Először tali!!!!!
Nem is egy, több tali egymás után!
Sőt, ha lehetséges, töltsetek huzamosabb időt együtt, pl. először csak pár napot, vagy heteket úgy, hogy még nem költözöl hozzá. Aztán, ha úgy is stimmel minden, akkor hajrá!
Csak azért mondom, mert jártam hasonló cipőben és még többszöri találkozás után is, mikor összeköltöztünk derült ki, hogy mégsem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!