Fiúk! Melyikkel jönnétek inkább össze? (képek)
Na szóval figyelj. Az első képen szereplő lány anorexiás miért egy olyannal teszed össze mint aki a második képen van? És miért nem egy 150 kg-os lánnyal?? Mert ez nem vékony kontra kövér verzió. Amit most belinkeltél már másabb sokkal. De amit belinkelt valaki na az volna reális.
Nem kell visszaigazolás ki mit szeret. Mert a többség azt választaná akit valaki belinkelt.Ő egy egészséges vékony lány. A beteg emberek alkatát meg meg se kéne kérdezni, mert nincs értelme.
A negyediket vagy az ötödiket természetesen :P Együtt :P
333/lyányka
Utóirat: A kiírásban szereplő második csaj nekem is terhesnek tűnt :P De ez lehet a kép hibája is, meg nem mindenki születik modellnek... én például nem vagyok olyan szexi mint ő :P
Az első szimplán nem kapott enni otthon szegényke... meg más oka is van, ami miatt nem igazán tetszetős, nem írnám le. De még itt is hozzátenném, hogy lehet, hogy a valóságban teljesen más, egy kép nagyon torzíthat.
De nekem például a szépség nem feltétlenül fontos (egy bizonyos határ fölött), nem kell feltétlenül modellnek lennie valakinek.
Mit nem értek?
Azt, hogy attól, hogy valaki kitalálja pl egy 170 cm 70 kg nőre, akinek mondjuk 25%-os a testzsírja, hogy dagadt, akkor az mért válik szentírássá...
A számok csak példák.
A súlyfelesleg bizonyos mértékig nem egyenlő a kövérséggel.
A képen a csaj telt/molett, de nem dagadt. Megvan a nőies alakja, formái, csak nem modellalkatú.
De még bőven az egészséges kategória.
egyértelműen inkább egy Kristen Stewart alkatú lány, mint egy olyan telt vagy duci vagy kövér vagy milyen. Én már inkább dagadtnak mondanám.
18/F
Ti nők annyira primitívek vagytok... Ez a sok feltételezés! A kérdés pont jó. A lényege, hogy sovány vagy dundibb lány jön-e be nektek. Ha egy pont jó lány és egy ducibb lány között kéne választani, valószínűleg a pont jót választaná mindenki, nem? Ezek közül a lányok közül pedig egyik sem pont jó.
15:52 Ha arra a lányra gondolsz, aki egy kifutómodell-t, meg Beyoncet mutatta, akkor nem talált, mert az biztos, hogy más tette fel. :)
A kérdezőnek: Férfi szemmel nézve a 2. sokkal nőiesebb, szexibb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!