Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyikkel jönnétek...

Fiúk! Melyikkel jönnétek inkább össze? (képek)

Figyelt kérdés

ne kettő köztit írjatok légyszíves

1. [link]

2. [link]

2011. ápr. 3. 21:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Na szóval figyelj. Az első képen szereplő lány anorexiás miért egy olyannal teszed össze mint aki a második képen van? És miért nem egy 150 kg-os lánnyal?? Mert ez nem vékony kontra kövér verzió. Amit most belinkeltél már másabb sokkal. De amit belinkelt valaki na az volna reális.

Nem kell visszaigazolás ki mit szeret. Mert a többség azt választaná akit valaki belinkelt.Ő egy egészséges vékony lány. A beteg emberek alkatát meg meg se kéne kérdezni, mert nincs értelme.

2011. ápr. 17. 18:33
 22/27 anonim ***** válasza:
61%

"átlag dagadt"=> Valaki világosítson már fel, ez mi a lóf@szt jelent a szótáratokban...

Gyanítom, átlagos, NORMÁL testalkat, aki nem modell vékonyságú, így nem kerül címlapra, könnyebb ledagadtozni.

Nem igazságos?

Akkor legyünk igazságosak, melyiket választanátok?

[link]

vs.

[link]

?

2011. ápr. 17. 19:23
 23/27 anonim ***** válasza:

A negyediket vagy az ötödiket természetesen :P Együtt :P

[link]

[link]

333/lyányka

Utóirat: A kiírásban szereplő második csaj nekem is terhesnek tűnt :P De ez lehet a kép hibája is, meg nem mindenki születik modellnek... én például nem vagyok olyan szexi mint ő :P

Az első szimplán nem kapott enni otthon szegényke... meg más oka is van, ami miatt nem igazán tetszetős, nem írnám le. De még itt is hozzátenném, hogy lehet, hogy a valóságban teljesen más, egy kép nagyon torzíthat.

De nekem például a szépség nem feltétlenül fontos (egy bizonyos határ fölött), nem kell feltétlenül modellnek lennie valakinek.

2011. ápr. 17. 19:46
 24/27 anonim ***** válasza:
19:23 az átlag dagadt ezt jelenti = Mo kb 80%-a, aki dagadt. Mit nem értesz rajta? -.-"
2011. ápr. 17. 19:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Mit nem értek?

Azt, hogy attól, hogy valaki kitalálja pl egy 170 cm 70 kg nőre, akinek mondjuk 25%-os a testzsírja, hogy dagadt, akkor az mért válik szentírássá...

A számok csak példák.

A súlyfelesleg bizonyos mértékig nem egyenlő a kövérséggel.

A képen a csaj telt/molett, de nem dagadt. Megvan a nőies alakja, formái, csak nem modellalkatú.

De még bőven az egészséges kategória.

2011. ápr. 17. 19:54
 26/27 anonim ***** válasza:

egyértelműen inkább egy Kristen Stewart alkatú lány, mint egy olyan telt vagy duci vagy kövér vagy milyen. Én már inkább dagadtnak mondanám.

18/F

2011. ápr. 18. 13:18
 27/27 anonim ***** válasza:

Ti nők annyira primitívek vagytok... Ez a sok feltételezés! A kérdés pont jó. A lényege, hogy sovány vagy dundibb lány jön-e be nektek. Ha egy pont jó lány és egy ducibb lány között kéne választani, valószínűleg a pont jót választaná mindenki, nem? Ezek közül a lányok közül pedig egyik sem pont jó.

15:52 Ha arra a lányra gondolsz, aki egy kifutómodell-t, meg Beyoncet mutatta, akkor nem talált, mert az biztos, hogy más tette fel. :)

A kérdezőnek: Férfi szemmel nézve a 2. sokkal nőiesebb, szexibb. ;)

2011. ápr. 22. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!