Fiúk! Melyikkel jönnétek inkább össze? (képek)
2011. ápr. 3. 21:17
11/27 anonim válasza:
Nyakamat tenném rá, hogy a kérdező is kövér :D provokatív kérdés :D
12/27 anonim válasza:
A másodikkal, mindenképp. Egyáltalán nem nevezném kövérnek. Jó kis husis. Tetszik. Sokkal jobb egy ilyen nő, mint egy modell alkatú lány. Azok olyanok , mint a kisfiúk. Semmi mell semmi segg, csontosak. Pont az hiányzik róluk, ami a nőket nőkké teszi.
13/27 anonim válasza:
már megint te??!:D
az első helyett olyat kellett volna belinkelni mint az egyik válaszoló:D
tuti olyan vagy mint a második,ne nyugtatgasd magad azzal h mindenki őt válaszja:D mert ha ott van ez a kép akkor valszeg ez lenne népszerűbb:D
14/27 anonim válasza:
Hát igen, fölöttem szólónak igaza van, de a kérdező megnyugszik legalább, h mindenki az átlag dagadtat válassza az anorexiás helyett. Amúgy az előbb linkelt lány viszont gyönyörű :)
15/27 anonim válasza:
Dagadt az a lány????? Ti nem vagytok normálisak
16/27 anonim válasza:
az vagyok, aki elsőnek linkelte a képet..
hát szerintem kövér a 2., nekem nem jön be, de a kérdező valószínűleg hasonló testalkatú és azért rak be olyan lányról képet akiről tudja h úgy se tetszik senkinek, hogy megnyugtassa önmagát, hogy visszaigazolást kapjon.
17/27 anonim válasza:
kettő közül mindenképpen a második!
18/27 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül hogy ilyen kérdést teszek fel miért lennék én is olyan mint a második képen található hölgy? lehet hogy éppen úgy nézek ki mint az első , közel nem vagyok olyan mint ezek a lányok és nem nyugtatom magam csak érdekel hogy mégis melyik ha nincs a kettő közti, akkor vegyük elsőnek ezt a képet : [link]
2011. ápr. 4. 21:17
19/27 anonim válasza:
Első:Hova valósi vagy?:>
Bács-Kiskun Megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!