Fiúk! Nektek az nagyon nagy baj hogyha egy lánynak éppen nincs olyan nagy és formás feneke? Össze sem jönnétek ilyen lánnyal? Nektek ez már nem is szexis?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 21:53
1/10 anonim válasza:
Tisztázzuk kinek mi a formás fenék?
2/10 anonim válasza:
kell a francnak a nagy fenék =D nekem csak az arc a lényeg. azon belül is a szeme fogjon meg.
20f
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:) amugy én oylanra gondolok hogy nadrágból nemigazán dudorodik ki cicanadrágban szinte semmi:S
2011. ápr. 13. 22:06
5/10 anonim válasza:
Jó, ha szép feneked van, de az összhatás a lényeg. Ha amúgy szép, csinos, kedves lány vagy, senkit nem fog érdekelni a popsid formája.
De amúgy bármikor tehetsz ellene. Kezdj el tornázni.
6/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen, és utálom. És nem érdekel a közvélemény, nekem akkor is az ilyen tetszik: [link] (Itt volt gyk-en a kép, és bocs a feltöltőtől, de tényleg számomra ilyen lenne a tökéletes.)
7/10 anonim válasza:
Jézusom utolsó =DDD te se leszel a feleségem =DD
8/10 anonim válasza:
Megnyugtatlak, ebben én is egészen biztos vagyok :-P
9/10 anonim válasza:
Úúúristen.... Nekem az első linken található fenék tetszik, de a második... pff
10/10 anonim válasza:
nekem is ilyen a fenekem, és utálom... (mármint aki az első linken van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!