Hogy lehetnék alacsonyabb pár centivel?
Azon kívül, hogy levágom a lábam és egyéb testrészeim. Nem is műtétre gondolok, valamilyen sport útján.
Ugye éjszaka az alvás folyamán regenerálódik a gerinc és akkor feltöltődnek az ízületek folyadékkel, ezért vagyunk reggel magasabbak (az se lenne megoldás, ha valaki azt tanácsolná, hogy akkor ne aludjak).
Olvastam itt gyakorin, hogy egy csaj 16 évesen 168 cm volt, 19 éves korára pedig már csak 164, és ő maga is írta, hogy nem mérték el.
Egyébként 171-172 centi vagyok, tudom, hogy nem az a nagyon magas de engem mégis rettentően zavar. És valamiért mindig úgy hozta az élet, hogy az alacsonyabb fiúk tetszettek, akik jobb esetben akkorák mint én.
A családomban apum régen 185 volt, most pedig az 178 cm-es tesóm nagyobb nála. Anya is összement már 2-3 centit, de ő nagyon pici (155 körül).
A (normális) válaszokat előre is köszönöm.
Hát, akik nőni szeretnétek:
Nem csak férfiaknak szólnak a tippek. :)
Lehet írok nekik, hogy nem tudnak-e valamit az én problémámra is :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!