Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tesztek fel ennyi ilyen...

Miért tesztek fel ennyi ilyen kérdést?

Figyelt kérdés

Pl:hogy nézek ki?Kit érdekel hogy nézel ki!Ha valaki szeret nem a külsőd miatt fog szeretni!Milyen ruha áll jól,tetszik ez az amaz!!Mi értelme???

20/F

2011. ápr. 2. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Mint látod, az összes szőkenő és plázacica ebbe a topikba jár, meg persze úgy 20% aki normális.
2011. ápr. 2. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Nos, nem tudom mit vártál a Szépség és a Divat témakörtől...

Szerintem minden ember kíváncsi rá, hogy más emberek a külsejét hogy ítélik meg. Ez puszta kíváncsiság,persze vannak olyanok akik átlépik a határesetet...(pl.csücsörítős pózolós képek meg ehhez hasonlók..DE voltak fent egész normális képek is.

Milyen ruha áll jól, tetszik ez az amaz?- Szerintem ha már annyira szereti a divatot, akkor inkább kérdezze meg hogy mi állna jól neki.-Hiszen ezért van ez a topic. Én sem tudtam sokáig ,hogy nekem mi a jó és megvettem minden szirsz@rt amit megláttam. De már saját ízlésem és azt követem. Ehhez is kell egy 'lecsengési időszak', amikor az ember még nem tudja, hogy neki mi a jó..

Tetszik ez az amaz?- Miért ne tehetne fel ilyen kérdést? Kíváncsi az emberek véleményére.ennyi. Nem kell ezt túlkomplikálni.

Na meg ez a valaki szeret nem a külsőd miatt fog szeretni- Nos szerintem ez félig meddig igaz azért. De ha az utcán megy veled szembe egy lány szerintem előszőr a külsejére figyelsz fel rá. A belsejét' úgy sem látod. Persze lehet hogy van akinél ez fordítva működik, de saját meglátásom szerint nem így van. Úgyhogy 10-ből legalább 8-ra értékelném azt, hogy szinte majdnem minden embernek a külső számít az első! benyomásnál.

A h.ülye ember szerintem egészen másnál kezdődik, De ha már itt járunk ez sem volt különb a többi h.ülye kérdésnél.Sőt...

Ha h.ülye kérdéseket akarsz olvasni menj a Szerelem/Szex témakörbe.

2011. ápr. 2. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
látszik hogy egy férfi teszi fel ezt a kérdést... :D szerintem van értelme ezeknek a kérdéseknek. mondjuk kicsit már tényleg sok van belőlük, de hát ez van.
2011. ápr. 2. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
ja és már nem azért de ez is egy elég értelmetlen kérdés, és inkább ennek nincs értelme már bocsi. nem hiszem el hogy az embereknek nincs jobb dolguk, mint hogy mindenbe belekössenek. (bár most én is ezt teszem :D)
2011. ápr. 2. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor meséld már el, mi a lófäsznak foglalkozol vele?
2011. ápr. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!