Miért tesztek fel ennyi ilyen kérdést?
Pl:hogy nézek ki?Kit érdekel hogy nézel ki!Ha valaki szeret nem a külsőd miatt fog szeretni!Milyen ruha áll jól,tetszik ez az amaz!!Mi értelme???
20/F
Nos, nem tudom mit vártál a Szépség és a Divat témakörtől...
Szerintem minden ember kíváncsi rá, hogy más emberek a külsejét hogy ítélik meg. Ez puszta kíváncsiság,persze vannak olyanok akik átlépik a határesetet...(pl.csücsörítős pózolós képek meg ehhez hasonlók..DE voltak fent egész normális képek is.
Milyen ruha áll jól, tetszik ez az amaz?- Szerintem ha már annyira szereti a divatot, akkor inkább kérdezze meg hogy mi állna jól neki.-Hiszen ezért van ez a topic. Én sem tudtam sokáig ,hogy nekem mi a jó és megvettem minden szirsz@rt amit megláttam. De már saját ízlésem és azt követem. Ehhez is kell egy 'lecsengési időszak', amikor az ember még nem tudja, hogy neki mi a jó..
Tetszik ez az amaz?- Miért ne tehetne fel ilyen kérdést? Kíváncsi az emberek véleményére.ennyi. Nem kell ezt túlkomplikálni.
Na meg ez a valaki szeret nem a külsőd miatt fog szeretni- Nos szerintem ez félig meddig igaz azért. De ha az utcán megy veled szembe egy lány szerintem előszőr a külsejére figyelsz fel rá. A belsejét' úgy sem látod. Persze lehet hogy van akinél ez fordítva működik, de saját meglátásom szerint nem így van. Úgyhogy 10-ből legalább 8-ra értékelném azt, hogy szinte majdnem minden embernek a külső számít az első! benyomásnál.
A h.ülye ember szerintem egészen másnál kezdődik, De ha már itt járunk ez sem volt különb a többi h.ülye kérdésnél.Sőt...
Ha h.ülye kérdéseket akarsz olvasni menj a Szerelem/Szex témakörbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!