Miért tesztek fel ennyi értelmetlen kérdést?
Csak a legutóbbi oldalról:
Mi lehet ennek a baja?
Hogyan tudom ezt megcsinálni?
Egy olyan parancsot keresek ami végre hajtja ezeket! (LENT) van ilyen?
Mit csináljak szerintetek?
Aki kérdezni akar, miért nem veszi a fáradságot, hogy olyan kérdést tegyen fel, aminek a címéből a válaszadóknak sejtésük lehet, hogy mi a téma? Gyanítom, hogy az ilyen kérdezők gondolkodásából nagyon hiányzik valami, ami a programozáshoz kéne. (Főleg persze a gondolkodás.)
Miért tesztek fel ennyi értelmetlen kérdést?
Tudod vagyunk néhányan akik nem tudjuk hogy hogyan, vagy mit kell kérdezni. Sajnos nem vagyunk olyan "okos tojások" hogy úgy kenjük, vágjuk a szgép csinját, binját mint azt néhányan feltételezik rólunk. Mi is szeretnénk válaszokat kapni a kérdéseinkre ha néha nevetségesnek tűnnek.
A főcim alatt van /GYIK/ egy kis mellékzönge, olvasd el Te is légyszíves:
amit máshol nem mertél..itt megkérdezheted!
A kérdésből rendszerint kiderül, hogy az illetőnek egyáltalán érdemes-e segíteni és megérdemli-e a segítséget.
Az, hogy valaki nem ért a témához, attól megpróbálhatna minél értelmesebben kérdezni, és a helyesírásra odafigyelni. Ezek nagy mértékben befolyásolják a kérdés értelmezhetőségét.
Engem leginkább azok a kérdezők tudnak idegesíteni, akik mielőtt feltennék a kérdést, meg sem próbálnak megoldást találni a problémára.
Ha pedig azt írom válaszul, hogy olvassa el a manualt, vagy használja a Google-t, akkor felháborodva visszatámad, pedig sok esetben annyi idő alatt megoldást is lelne a problémájára, mire a kérdését begépeli.
Ha pedig segítőkészebb kedvemben vagyok, akkor esetleg adok neki egy linket, ahol a problémára megtalálja a választ, de rendszerint angol nyelvűt, hogy azért neki is legyen egy kis tennivalója.
Egyébként a helyesírási hibákkal teletűzdelt kérdések engem is tudnak idegesíteni.
Akinek a kérdéséből látom, hogy akar fejlődni, és nem azt várja, hogy más oldja meg helyette teljes egészében a problémáját, annak viszont szívesen segítek bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!