Nagyon gáz ha 16 évesen még nem tudok melltartót hordani?
http://www.youtube.com/watch?v=g2gy1Evb1Kg
Szerintem nézzétek meg ezt a klippet. Lehet, hogy jobban fogjátok magatokat érezni..Igazán szívhez szóló.és talán egyesülni is tudtok vele(akiknek bajuk van magukkal.)
Na én irigyellek!
Nekem már 14 évesen melltartót kellett hordanom, hatalmas "dinnyéim" voltak, ami nem szexi, és nem is komfortos hidd el!
Most 26 vagyok, de túl kellett esnem egy esztétikai műtéten-mellkisebbítésen, hogy ne fájjon a hátam, stb.
Szerintem örülj neki, hogy nincsenek "labdáid".
Szerintem is!
Továbbra sem értem, hogy egyes csajoknak mért rögeszméjük, hogy minél nagyobb mellük legyen...
"Továbbra sem értem, hogy egyes csajoknak mért rögeszméjük, hogy minél nagyobb mellük legyen..."
Ha tudnád milyen érzés nem írnál ilyeneket...Nem az a cél, hogy minél nagyobb legyen, hogy ne tudjuk elcipelni vagy ilyesmi, hanem hogy LEGYEN! 70B-sel simán megelégednék, de maximum csak álom marad. Ugyanis elől deszka, hátul léc vagyok. Úgyhogy hidd el, van miért keseregnünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!