15 évesen tetoválás?
A .... szádat azt, a halott édesapám emlékére készült tetoválások, akit 3éve vesztettem el:(..... alpári nyomorék!
És igen, az egyik egy pillangó, mert a megújulást jelképezi számomra, és hogy ő is valahol biztosan új "életet" kezdett és onnan vigyáz rám. A két kedvenc színeiből készült!
messziről jött ember... egyébként "A .... szádat azt... aztat e he..."
azt gondolsz, amit akarsz te kis majom....
Viszont azt szívből kívánom neked, hogy ne éld át azt a borzalmat, hogy még idő előtt fiatalon veszíted el édesapádat, vagy bármelyik szülődet...
Messziről jött ember... igen csak édesapám halálát soha nem hazudnám, és nem viccelődnék vele... bár csak, bár hazudtam volna, de nem meghalt és nem láthatom többet.
Te meg megrohadhatsz, és gratulálok, biztosan nagyon jó neveltetést kaptál, paraszt.
Én 17 vagyok.
A vádlimra van írva, hogy Diósgyőr.
Nagyon szeretem a csapatot, kinvagyok a meccseket, és hihetetlen dolgokat éltem át mikor a csapatot kisértem egy-egy meccsre.
Mellesleg a Diósgyőri korházban születtem onnan is jött a dolog.
És ezt a tetoválást 70 évesen se fogom szégyelni.
A nonfi a világ legnagyobb marhasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!