Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellnövesztés? (részletesen...

Mellnövesztés? (részletesen lejjebb)

Figyelt kérdés
Szeretnék valamit kezdeni a melleimmel, mert nagyon nem vagyok megelégedve velük. 18 éves vagyok és majdnem lapos, jó, mondjuk édesanyám se nagymellű, de én nem érzem teljes egészében jól magamat. Plasztikai műtétet semmiképpen sem akarok, szóval szeretnék néhány jó tippet, tanácsot, segítséget kérni, hogy hogyan lehetne ezen a problémán úgymond "természetesen" segíteni. Esetleg gyógynövények, vagy tabletták szedése alkalmas lenne? Akinek van efféle tapasztalata, az kérem írja meg! Nagyon köszönöm a segítséget.
2011. márc. 29. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen nincs!

Vagy plasztikai sebész vagy beletörődsz hogy ilyen!

2011. márc. 29. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyen létezne, nem lennének kis mellű lányok.
2011. márc. 29. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

semmi ilyesmi nem létezik. nem dőlj be, ha ajánlanak valami tablettát/készüléket, mert csak a pénzed szórnád ki feleslegesen az ablakon..

21/L

2011. márc. 29. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólokkal. Természetes úton ezt tényleg nem lehet megoldani. Ami meg a gyógynövényeket és a csodaszereket illeti, én nem ajánlom. Múltkor előre akartam hozni a menstruációm és azt hallottam, hogy a rozmaring tea segít. Kipróbáltam kölcsön adtam egyik barátnőmnek is és mindkettőnk szörnyen rosszul lett a menzesze alatt, ráadásul nekem nem is jött meg előbb. Ezt csak azért írom, mert, ha már ez a tea ilyen mellékhatásokkal járt, akkor vajon milyennel járhat a többi meg ezek a csodaszerek?! Sztem inkább ne kísérletezgess, hanem fogadd el magad így, hidd el a kis mellnek is vannak előnyei:)
2011. márc. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!