Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz ha egyáltalán nincs...

Gáz ha egyáltalán nincs stílusom? (lent részletesen! )

Figyelt kérdés
sokan dicsérik az öltözködésemet, de nincsen stílusom! van egy csomó nőies cipőm, de van deszkás+tornacsukám is.. bármilyen stílusú lehetnék mert mindenből van a szekrényemben:D szóval szerinted gáz hogy nem meghatározható a stílusom?
2010. aug. 20. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

egyáltalán nem gáz

manapság az a ritka, akinek nincsen stílusa, de ettől nem lesz egy ember se kevesebb, se több.

úgyhogy nyugi nem gáz. nekem is vannak nőies cuccaim, de mellette deszkás cipő, tornacsuka, meg ilyenek..

a lényeg, hogy maradj önmagad

;) az igazi kincs szerintem..

2010. aug. 20. 23:56
 2/9 A kérdező kommentje:
köfi:)
2010. aug. 20. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

szerintem sem gáz,nyugi:D

az a jó ha nem egy fajta ruhát hordasz:)

pl.buliba meg ilyen helyekre tudsz nőiesen,hétköznapokra sportosabban , vagy akár hétköznapokon is előveheted a nőies stílust.

semmi baj nincs ezzel:)

2010. aug. 21. 00:06
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi felpontoztalak titeket.:):D
2010. aug. 21. 00:06
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az nem jó, ha valakinek van egy úgymond "stílusa", és akkor ha tetszik valami ruha neki, akkor sem veszi föl, mert "nem illik a stílusához".

Egyáltalán nem gáz, hogy te így öltözködsz :)

2010. aug. 21. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok..
2010. aug. 21. 00:30
 7/9 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok :)

bár a deszkás cipőt azért hanyagolom, de nike adidas azér sorakozik a tűsarkúk között ;)

2010. aug. 21. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:

én nem vagyok ilyen, de nekem sincs stílusom, vannak fekete ruháim (szinte csak azok) de nem sorolom magam egyfajta stílusba sem, mert még nem találtam meg ami leginkább hozzám tartozna

inkább alkalomhoz illően öltözködöm:))

2010. aug. 21. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem az rosszabb ha valakire ránézel és öltözködés szerint rögtön betudod kategorizálni
2010. aug. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!