Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok és Fiúk! Szerintetek...

Lányok és Fiúk! Szerintetek milyen egy szép és ápolt lány részletesen? (fontos, légyszi minnél többen írjatok)

Figyelt kérdés

Arca,haja,alakja,öltözködése,sminkje stb...

Légyszi kort is írjatok.

2011. jan. 24. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
bőre és haja ápolt, de nem úgy értem, hogy 500 tégelynyi krém, meg hajpakolás van a polcán. alakja arányos. olyan ruhát hord, ami saját magának tetszik (nem majmol olyan irányzatokat, ami talán jól sem áll, neki, csak ugye divatos) és amiben jól érzi magát. sminkje alkalomhoz illik, nem lő túl a célon.
2011. jan. 24. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Elsősorban: tiszta! :D

Haja: ápolt, nem festett, nem színezett, nem pakolja agyon habbal meg zselével, meg tököm tudja mivel.

Bőre: szintén ápolt, nem agyonvakolt, azoktól hányok, max. szolid smink, de inkább semmi!

Alakja: én homokóraalak párti vagyok, ez van. *álmodozik a párjáról*

Semmi műköröm, mert gusztustalan! Körömlakk se!

Öltözködése: csinos, ízléses, nem flitteres, giccses, csillivilli, nem papagáj! És nem is r*bacos!

24/F

2011. jan. 24. 11:38
 3/5 just.me ***** válasza:
100%

Arc: Ápolt, tiszta bőr, nem 6 tonna alapozó, púder az arcon, főleg nem tizenéves korban. Valami hozzáillő szolid smink. Pl szemceruza+szempilla spirál bőven elég hétköznapra.

Haj: Az is tiszta, igényes, ápolt. Ha már festi a haját egy lány, akkor kezelje rendesen, ne pedig 10 centis lenövésekkel sétálgasson, és hozzáillő színt válasszon. Ne legyen szálkás, seprűs, torzonborz. Mert nagyon k-s hatást kelt vele.

Alakja: Erről nem mindig a lány tehet, genetika kérdése is, de azért figyeljen oda, egy kis sport nem árt soha. :)

Öltözködés: Egyéniségének megfelelő, tiszta, ápolt ruha legyen, álljon is jól neki, ezt arra értem, hogy sokan felveszik a csípő gatyát és a "kint a has" pólót, és a 2 között kibuggyan a háj. Na az undorító.

Körmök: Tiszta, ha ki van lakkozva, akkor ügyeljen rá, hogy ne félig lekopott körmökkel sétálgasson, mert nagyon igénytelen egy dolog. A műköröm is lehet szép, ha nem 6 méter hosszú, és giccs parádé. Hanem egy kis szolid.

2011. jan. 24. 14:08
 4/5 just.me ***** válasza:
100%

Véletlen elküldtem.

Száj: Fogmosás, vagy legalább egy rágó. A szájszag és a kajamaradványok nagyon undorító, főleg egy lánytól.

Az illatokkal is jól kell bánni, nem kell 6 liter parfümöt magára öntenie, egyszerűbb ha fürdik, és magára fúj egy kicsi parfümöt utána. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. :)

18-L

2011. jan. 24. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Hát a szépség meg ápoltság között van különbség,mert aki ápolt,az még nem biztos,hogy szép is:)

Arc:

szép,tiszta ápolt bőr,ha pattanásos,mitesszeres vki bőre,azt igenis kezelje,és ebben az esetben szerintem jó ha használ alapozót is,amit persze lemos miután haza ért,hogy szellőzzön a bőre.De ez nem azt jelent,hogy tonnányi alapozóban,meg sminkben kell járni,csak épp annyi legyen,ami elfedi a kisebb-nagyobb bőrhibákat,már ha van.Ha nincs akkor örüljön neki,mint majom a farkának:))

Szemöldökét mindenképp szedje,még ha nincs is sok,akkor is,én még nem láttam olyan lányt,akinek eredetileg szép szemöldöke lett volna.Ne legyen túl vékony,és rövid,olyan csodálkozó sem,mert az gáz,de a dzsungeles,kiszel tündés szemöldök is irtó gáz,az arany középút itt is érvényesül.

Ha van bajsza,esetleg pajesza,azt gyantázza le!Én már láttam ilyen csajt,hát mit ne mondjak,nagyon visszataszító volt.

Haj:

ne legyen zsíros/korpás/nagyon száraz,ha kell mossa többször egy héten.Ha festi a haját,ne legyen centis lenövése,ha nagyon töredezett,vagy sprűd a vége,azt vágassa le.Szerintem a legszebb az eredeti színű,természetes,illatos,fényes,csillogó,selymes,és az arcához illő frizura.

Alak:

erről nem mindenki tehet,mert akit kis mellel áldott meg a sors,az nem tud mit tenni,esetleg műtét,vagy akinek görbe lába van az se tud mit tenni,szóval ez nehéz ügy.Ha van vkin egy kis husi,DE MÉG NEM KÖVÉR(!) az nem baj,azért a mozgás nem árt.Mondjuk 160-175 cm között ideális egy lány,persze ez alatt-felett is lehet nagyon szép valaki!Ez csak az én véleményem.Mindenképp nőies alakja legyen,kerek fenékkel,formás lábakkal,közepes mellekkel,a tejcsarnok se szép,de pattanás méret sem.Szép,lapos has,vékony derék,kerek csípő.

Öltözködés:

Ne majmolja a divatot,és másokat se.Legyen saját,egyéni stílusa,legyen csinos,ízléses,nőies.Ha gyalogtúrára megy,akkor ne magassarkúban,meg miniszoknyában induljon útnak,de ha színházba megy,akkor meg ne farmert vegyen fel,sportcipővel.Tudja mi mihez passzol,mi az ami egyáltalán nem áll jól neki,értem ez alatt:pici cicik esetén mélyen dekoltált felső nem szerencsés,görbe láb esetén miniszoknya,hurkás has esetén haspóló,és csípőnadrág.

Smink:

hétköznapra bőven elég az alapozó(már ha szükség van rá),szemceruza,spirál,meg szájfény.Buliba mehet az erősebb smink,szemhéjpúderek,kék spirál is.De egyébként a természetesség a legszebb!!

Ezeken kivül mindig legyen tiszta,fürödjön mindennap,mossa a fogát rendszeresen,ne legyen sárga a foga,vagy büdös a lehelete,körme alatt ne legyen kosz,ne legyen lepattogva a körömlakk,a hosszú,méteres,hegyes,mint a Mátyás templom, szerű műkörmök undorítóak!A sima francia szép,esetleg piros,lila,rózsaszínes lakk szép,vagy a sima,átlátszó,és rövidre vágott!

Mindig szőrtelenítsen,ne legyen szőrös a lába,hónalja.Persze télen,amikor a kutya se látja,csak ő maga,szerintem belefér,ha néha-néha nincs szőrtelenítve a láb,vagy a hónalj.De tavasszal és nyáron mindiiig!!Ha kell szőrtelenítse a hasát,kezét is,az is ritka undorító látvány,amikor egy csaj hasa szőrös.

Hát nagyából ennyi,remélem elég részletes volt!:)

Ez csak az én véleményem,nehogy vki félre értse!;)

2011. jan. 24. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!