Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmös videókat hol találok?...

Műkörmös videókat hol találok? Zselés műköröröm építés is jó. Olyan oldal kellene ahol részletesen lehet látni mi a menete.

Figyelt kérdés
youtubon néztem ,de nem találtam a lényegre .Otthon szeretném magamnak csinálni,de van amit nem értek .Részletes oldal??
2010. máj. 8. 14:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nézegess itt:

[link]

Pl. ez is lépésről lépésre leírja, hogyan kell.

2010. máj. 8. 14:23
 2/19 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. máj. 8. 16:56
 3/19 anonim ***** válasza:
Menj inkább képzett műkörmöshöz,ne otthon barbárkodj,mert életre szóló sérüléseket is okozhatsz vele magadnak.
2010. máj. 8. 19:58
 4/19 anonim ***** válasza:

elottem szolo elegge genya....

miert ne probalkozhatna otthon a sajat kormen?

Hadd csinalja.

Olvass utana sok helyen, nezz sok youtube videot, es kerdezz mukormosoket a lakohelyedhez kozeli szalonokban, biztos elmondjak, amit nem ertesz.

Es kiserletezz.

Ne reszeld durvan a sajat kormodet, ne feszegesd fel a ragasztoval leragasztott mukormot erovel, es ne hasznalj nem koromre valo pillanatragasztot, es ha ezeket betartod, akkor csakis jo sulhet ki belole.

Ja , es kerdezhetsz nyugodtan, en is ertek kicsit hozza.

Sok sikert!

2010. máj. 8. 20:12
 5/19 A kérdező kommentje:

A 2.válaszoló eléggé Bunkó - de nem sértett meg :))

3.válaszoló :.köszönöm

2010. máj. 8. 22:04
 6/19 anonim ***** válasza:

Aha persze genya vagyok...

Vazze ez egy szakma,persze könnyűnek látszik de korántsem az, több százezret költöttem már tanfolyamokra hogy a megfelelő minőséget tudjam nyújtani.

Arról meg ne is beszéljek hogy rengeteg kis p*csa jött már hozzám hogy jajjj segítsek már rajta mert otthon csinálta a körmeit és zöld alatta a köröm vagy jajj miért néz ki ilyen förtelmesen és miért esik le 2-3nap alatt.

Az ilyenek miatt rossz az emberek véleménye a műkörömről mert otthon barkácsolják sokan azokat a förmedvényeket!!!

2010. máj. 8. 22:07
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha én is nézek a youtube-on fogtömésről videót akkor én is csináljak magamnak fogtömést???? Vicc
2010. máj. 8. 22:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Kapjátok be !!!
2010. máj. 8. 22:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Már jó párszor csináltam magamnak .És bírta kb. 4 hétig. Most ki akarom próbálni a zseléset ÉS ERRE KÉRDEZTEM RÁ !! de sokan csak akadékoskodnak...inkább mennének aludni...
2010. máj. 8. 22:20
 10/19 anonim ***** válasza:
Kapd be te, te kis csicska!
2010. máj. 8. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!