Műkörmös videókat hol találok? Zselés műköröröm építés is jó. Olyan oldal kellene ahol részletesen lehet látni mi a menete.
elottem szolo elegge genya....
miert ne probalkozhatna otthon a sajat kormen?
Hadd csinalja.
Olvass utana sok helyen, nezz sok youtube videot, es kerdezz mukormosoket a lakohelyedhez kozeli szalonokban, biztos elmondjak, amit nem ertesz.
Es kiserletezz.
Ne reszeld durvan a sajat kormodet, ne feszegesd fel a ragasztoval leragasztott mukormot erovel, es ne hasznalj nem koromre valo pillanatragasztot, es ha ezeket betartod, akkor csakis jo sulhet ki belole.
Ja , es kerdezhetsz nyugodtan, en is ertek kicsit hozza.
Sok sikert!
A 2.válaszoló eléggé Bunkó - de nem sértett meg :))
3.válaszoló :.köszönöm
Aha persze genya vagyok...
Vazze ez egy szakma,persze könnyűnek látszik de korántsem az, több százezret költöttem már tanfolyamokra hogy a megfelelő minőséget tudjam nyújtani.
Arról meg ne is beszéljek hogy rengeteg kis p*csa jött már hozzám hogy jajjj segítsek már rajta mert otthon csinálta a körmeit és zöld alatta a köröm vagy jajj miért néz ki ilyen förtelmesen és miért esik le 2-3nap alatt.
Az ilyenek miatt rossz az emberek véleménye a műkörömről mert otthon barkácsolják sokan azokat a förmedvényeket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!