Műkörmös videókat hol találok? Zselés műköröröm építés is jó. Olyan oldal kellene ahol részletesen lehet látni mi a menete.
ha olyan nagy fej lennél nem írtál volna vissza
na puszi
a fogorvos es a plasztikai sebesz...ezek nem veletlenul orvosok? es a mukormos miota sorolhato az orvosok koze? Nem, nem tudod megtanulni amit a fogorvos csinal ha youtube videokat nezel, vagy 2x lattad, hogy tomi a fogad a doki.DE a mukormos nem orvos, es igenis meg tudja csinalni az is NORMALISAN aki nem volt tanfolyamon.
En is magamnak (sot, masnak is) csinalom, nem peneszedett be alatta, nem otromba, nem csunya, nem esik le 2 nap alatt, es nem koltottem 100 ezret tanfolyamra.
Kezugyesseg, odafigyeles, es kutatomunka eredmenye a tudasom.
Nem kell mindenkit egy kalap ala vonni, mert a szoke pic*ak, akik futnak hozzad, hogy jaj, bepeneszedett a zsele alatt a kormuk, es foggggalmuk nincs miert....azok valoszinuleg sosem fogjak megtanulni a szakmat.
De vannak szuletett tehetsegek, mint azok,akik pl minden kepzes nelkul csodalatosan hallas utan zongoraznak, vagy gitaroznak, es oket sem hurrogja le senki, hogy kussoljanak, es menjenek eloszor tanarhoz, es majd azutan fogjanak hangszert.
Ez a velemenyem, szoval a kerdezonek tovabbra is HAJRAAAA!
hogy mondjak az angolok? HATE THE HATERS!PEACE!
CSAK VIDEÓKAT ,OLDALAKAT KÉRTEM ...
NEM LEHET MEGÉRTENI ??
MÉRT KELL FOLYTON AKADÉKOSKODNI ?? AKI NEM TUD OLDALT NE ÍRJON ...ENNYI
a "tehetseg" szo egy t-vel irando....na de sebaj.
Nem linkelek kepet, draga, mert nincs szuksegem megerositesre.Meg te most az elo faba is belekotnel, szoval folosleges is.
Kiszalltam, a kerdezonek ezzel nem segitunk, es hat vegulis ez lenne a celja ennek az oldalnak..
Sok sikert a kerdezonek.
szia
lépésről lépésre le van írva minden, neked már csak meg kell csinálni
sok sikert hozzá!
puszi
En sem vagyok korom epito...megis nagyon jo kormoket csinalok...sokan jarnak hozzam...
Szoval nem kell tanfolyam ahhoz h.valaki kormot csinaljon...
Szanalmas h.milyen bunko emberek vannak...okoskodok...
kerdezo..hajra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!