Milyen alkatba tartozom?
Mell 103 cm, mell alatt 83 cm, derék 78 cm, csípő 103 cm.
(Tudom, hogy nagy számok, egyébként fogyózom, eddig 2 cm ment le mindenhonnan, szóval az arány nem változott, de ahol ezek le vannak írva, valahogy egyikbe sem illek bele...)
Köszi a válaszokat, 165 cm vagyok amúgy.
A testalkatot egyébként így értettem:
És kép alapján leginkább az elsőre hasonlítanám magam, viszont nem vagyok vékony, így mégsem, nem tudom...
ma 14:02
Pont, hogy a csípőmet tartom túl keskenynek az alkatomhoz képest.
(Terhesség előtti méreteim 105-73-104 voltak, u. ilyen súllyal, ami nevezhető homokórának, de az arány az változott, ezért vagyok gondban, azt sem tudom, mit tudok, kihozni most ebből:-S)
"Egyes tanulmányok szerint azonban a homokóra alkattal mindösszesen a nők 8 %-a rendelkezik, a nők többségének (46 %) testalkata banán, illetve körte (több, mint 20 %) formájú. A felsorolt típusok egyébként nagyon ritkán fordulnak elő ilyen tiszta formában, szinte minden nő ezeknek valamilyen egyedi keveréke."
Az utolsó mondat leírja, hogy a legtöbb nő nem sorolható be egy külön kategóriába.:) A számok alapján egyébként én is a banán testalkatot mondanám leginkább jellemzőnek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!