Szerintetek melyik alkatba tartozom?
Arra vagyok kíváncsi, hogy alma, körte, homokóra, (nem tudom, mi van még, de ez a 3 alap testalkat), melyikbe tartozom?
(Az, hogy feleslegem van, azt én is tudom, ezen a felismerésen túl szeretnék választ kapni a kérdésemre.)
hát ezt nehéz megmondani.
alma: hasra hízik, dereka és "csípője egyben van", combjai vékonyabbak.... --- szerintem ez nem te vagy
Körte: végtagtai vastagabbak, nagy fenék, lapos has... -- Talán ez lehetsz.
Homokóra: "90/60/90" Vékony derék, széles csípő, nagy mell... Talán még ez.
(Talán még lemérheted magad centikben. Ha a melled és a csípőd cm-ei megegyeznek, és kb 30 centivel kevesebb a derekad akkor homokóra.)
Köszi a válaszokat:-)
Ha hízom, akkor általában mindenhova. Van valamennyire derekam, de mégsem olyan látványos, mint a homokóra típusnál, és a csípőm sem széles, a combom és a karom viszont eléggé vastag...
Utolsó: Én úgy tudom, a galamb az, mikor a test többi részéhez képest aránytalanul nagy mellek társulnak, de lehet, én tudom rosszul:-D
(Nekem nem olyan nagy.)
A "fulladásig" erős túlzás, de ezen ne múljon...
Nah ez így sokkal jobb^^ Éltem a gyanúperrel, hogy ez a hasbehúzás teljesen "eltorzítja" az alkatod, de őszintén, így sokkal szebb, és természetesebb vagy!
De hogy a kérdésedre válaszoljak: echte homokóra alkatod van, nem vékony, viszont nőies:) Csinos vagy, ha megtanulsz hozzá öltözködni, akkor irtó dögös és nőies lehetsz majd! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!