Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik alkati típusba tartozom?

Melyik alkati típusba tartozom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kövér vagyok, de most fogytam 15 kg-t, ami nekem nagy sikerélménynek számít, úgyhogy légyszi, ne hurrogjatok le, hogy milyen zsíros disznó vagyok. Melyik típusba tartozom? Alma, homokóra, körte, banán, vagy mi? Mert én nem tudom eldönteni, tényleg nem. Ja, és még lenne két kérdésem:

1, A magasságom körülbelül 167-170 cm között van - mindenhol mást mérnek... - akkor körülbelül hány kb-nak nézel?

2, Szerinted mennyit kellene még fogynom?

Mégegyszer kérlek titeket, legyetek korrektek. Várom a negatív kritikákat is, de normális módon. Köszönöm! :)

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 14. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem alma alkatú vagy. 85 kiló lehetsz kb.
2011. aug. 14. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Tényleg van rajtad még egy kis felesleges, de ha 15 kilót fogytál, akkor nagyon ügyes vagy és jól nézel ki hozzá.

Pár centivel vagy magasabb nálam, magamból kiindulva én is olyan 80 kg körülinek nézlek.

2011. aug. 14. 15:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Ja és amúgy szerintem is alma alkatú vagy. Ha sikerülne még egy picit fogynod vagy csak formálni a tested, akkor talán homokóra is lehetnél.

De véletlenül nem Dorinának hívnak? ;DD

2011. aug. 14. 16:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Szeretnék még leadni egyelőre olyan 10 kg-t, aztán meglátom, hogy alakul majd a testem.
2011. aug. 14. 16:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy nem Dorina vagyok, hanem Betti és 20 éves :D
2011. aug. 14. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem szőlő

15 kilot kellene még

hogy fogytál? tornával vagy koplalással?

2011. aug. 14. 16:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Szőlő? Erről nem is hallottam még, mik a jellemzői? Amúgy egészséges, mértékletes életmóddal és tornával. Köszönöm a válaszod! :)
2011. aug. 14. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem 80 kg lehetsz, és még egy 15kg-ot kéne leadnod. Gratulálok az eddig elért eredményhez.

Alakod szerintem is alma.

2011. aug. 14. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem meg nem alma, mert nem csak fentre hizott foleg, also tajakon, labakon szerintem a felsovel aranyosan van felesleg es nem is hasra hizott, nem lett hordohasu a kerdezo. Az almatipusuak 10-20 kg plusszal is foleg csak fent lesznek koverek, a labak a felso testhez kepest vekonyak maradnak, a hasra viszont kulonosen sok jon. De nem is korte.

En inkabb homokorara tippelnek, par kilo minusz es szepen fog latszani.

En 80-85 kg kozottinek tippellek.

2011. aug. 14. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem 80 lehetsz, és ha 15-20 kilót még leadsz, csodás leszel. Szerintem nem alma vagy, ha lefogynál, szerintem egy szép homokóra lennél :)
2011. aug. 14. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!