Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik alkati típusba tartozom?

Melyik alkati típusba tartozom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kövér vagyok, de most fogytam 15 kg-t, ami nekem nagy sikerélménynek számít, úgyhogy légyszi, ne hurrogjatok le, hogy milyen zsíros disznó vagyok. Melyik típusba tartozom? Alma, homokóra, körte, banán, vagy mi? Mert én nem tudom eldönteni, tényleg nem. Ja, és még lenne két kérdésem:

1, A magasságom körülbelül 167-170 cm között van - mindenhol mást mérnek... - akkor körülbelül hány kb-nak nézel?

2, Szerinted mennyit kellene még fogynom?

Mégegyszer kérlek titeket, legyetek korrektek. Várom a negatív kritikákat is, de normális módon. Köszönöm! :)

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 14. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 85 vagy, 15-20 kiló fogyás még mehet, de gratulálok az eddigi eredményekhez, így tovább, ne add fel, szép csajszi leszel!!!
2011. aug. 14. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Már hogy lenne homokóra?? Elfelejtitek, hogy ahhoz ducibban is jóval vékonyabb derék társul.. Manapság már mindenkire rámondják, hogy homokóra akinek megegyezik a váll meg csipőszélessége, pedig a nők mindössze 8%-a rendelkezik ilyen alkattal. Akkor inkább banán, annál nincs karakteres derék.
2011. aug. 14. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Sztem sem alma, mert mindenhol ugyanúgy van a felesleg. 80-85 lehetsz, ilyen magas vagyok én is, és mikor ennyi voltam, ugyanígy néztem ki.

Most 67-68 vagyok.

Legyen jó indulattal homokóra:-D (Azért mondom így, mert én hogy fogytam, sem annyira hangsúlyos a derék, de azért látszik. 98-75-98 a méreteim.)

És sztem 10-15 kg mínusz, és jó lesz;-)

2011. aug. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!