17??:O
Mikor elsőnek néztem meg a képet,23-25-nek tippeltelek volna,de egy 30at is simán kinéztem...A smink túl sok,a stílusod szerintem is elég tucat,de amúgy jól nézel ki,jó az alakod(a kicsi mell nem számít),szép a szemed,a hajad...sokkal többet ki lehetne belőled hozni.
Aztakuuuuuurrrrv@, már bocsi.
Nem néznélek meg 30 évesen, mert már most valamitöl öregnek hatsz.
jól kiélhetted már magad ha 17 évesen így nézel ki
én először azt mondtam volna, hogy negyven
aztán jobban megnéztem és akkor mondtam, hogy kiélt és fáradt 25
25felettinek néztelek meg is lepődtem,hogy miért jár valaki ennyi idősen a Studioba bulizni :)
amúgy hát...wowww nemtom mit mondjak :D írtam volna, hogy szép vagy, de miután tudom,hogy csak 17 éves vagy nagyon nagyon öregesen nézel ki a korodhoz képest. ez a smink nem áll jól (az a techinka, hogy alul a feketét csak félig húzod a te arcodhoz nem előnyös), a szoli túl sok, a hajad szép, de lehetne oldalfrurfrud vagy kicsit hullámosabb haj is jobban állna, azzal sokkal természetesebb lennél (ha nem is ez a célod, legalább a valódi korodhoz közelebb néznél ki), az alakod jó, az tetszik :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!