12/39 anonim válasza:
szép lennél ha nem így sminkelnéd magad, látszik hogy fiatal vagy még de talán a cigi vagy a szoli elöregítette a bőröd ez elég látványos, melled tényleg semmi,de ha ezeket nem nézem csinos lennél. A hajad viszont szép
13/39 anonim válasza:
24-25 lehetsz. Szerintem szép. Igaz, hogy nincs nagy melled, de senki sem tökéletes. Kicsi cicikkel is szép az, aki szép.
Azzal viszont egyetértek, hogy kicsit kevesebb fekete szemfesték szebbé tenne.
14/39 anonim válasza:
ezeket klónozzák? 500000 ugyanígy kinéző csajt látok nap mint nap
15/39 anonim válasza:
Első ránézésre nem vagy túl szimpatikus, bár ez csak az első benyomás. Ha nyaktól lefelé néznélek, akkor olyan 19-21 évere tippelnélek, ha az arcodat, akkor olyan 26-27re. A sminked nagyon nem áll jól, pedig szép arcod és szemeid vannak, de ez tényleg szörnyű. Elég tucat a megjelenésed, jobb lenne, ha egy kicsit magadból hoznád ki a legtöbbet, és nem azokat hordanád, meg úgy festenéd magad, ahogy minden 2. ilyen csaj. Egyébként hány éves vagy, elárulod?
16/39 anonim válasza:
Fejed alapján:25-35 között
Test alapján: 19-25
A ruhád egy általános iskolai tesiórára emlékeztet. Brutál, hogy így kimész az utcára...pedig nem vagy csúnya. De valamit nagyon elrontasz a stílusodban. nagyon-nagyon...
Szép ruha, normál smink, kicsit kihúznád magad és máris NŐ lehetnél.
17/39 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy gebe, én fittnek mondanálak. Viszont kicsit természetesebb sminkkel valóban sokkal szimpatikusabb lennél. Durván 26-27 évesnek tippellek.
18/39 anonim válasza:
Szia! Szerintem nagyon szép vagy, és bevallom irigyellek a szép arcod és a csinos alakod miatt. 25 körüli lehetsz. :)
25N
19/39 anonim válasza:
nem vagy gebe(gondolom a sok zsirdisznó irigykedik, szokás szerint).Az alakod tökéletes, az arcod szebb lenne kevesebb sminkkel.
20/39 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! a kor tippeléseken nagyon meglepődtem :O:O (17 éves vagyok!!)
2011. márc. 22. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!