-önbizalom hiány az van(aki itt teszi fel az ilyen idétlen kérdéseit az nem lehet kiegyensúlyozott ember)
-ha viszont van önbizalmad akkor csak az egodat akarod növelni
- nekem túl sovány vagy
-nincs melled(nincs mit fogni rajtad,se mell se csípő,se derék..szóval kevésbé nőies)
-nagyon erős a smink így az igazi természetesség nincs meg..
-viszont a hajad ha festett ha eredeti szép..Ez tetszik..
23/F
Szimpibb lennél, ha tudnám, hogy egy aranyos Nö vagy.
Amúgy ezen a képen olyan 23 körül tippelnélek.
Szerintem szép vagy, és jól áll a smink is. Arról nem tehetsz, ha kicsi a melled, nem sok lánynak van pénze szilikonra, és te legalább nem kitömött melltartóval járkálsz, mint sokan mások.
Én a helyedben vágatnék egy tépett frufrut, mert szép magas homlokod van, jól állna, és még jobban kiemelné a szemedet. És szerintem 24 éves körül lehetsz. :) Hasonlítasz rám.
Egyetértek az első válaszolóval.
Kábé 27-35 közöttinek tűnsz ezzel a sminkkel.
A hajad és az arcod nagyon szép! Igaz a szemeid alá legközelebb sminket nyomj fel, mert így katasztrófa!
Viszont szerintem is túl vékony vagy, ehhez pedig előnytelenül is öltözöl, a testtartásodon is van mit javítani! Egyébként szimpi lány vagy, olyan 25 év körülinek saccollak!
Szerintem szép vagy, de a testtartásodon lenne mit javítani és hát őszintén szólva ez a helyszín, meg ruha nem valami szimpatikus számomra. Úgy nézel ki mint egy táncoslány (lehet az is vagy?), na mindegy.
Olyan 28 évesnek nézlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!