Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? Szép...

Mit gondoltok rólam? Szép vagyok? Hány évesre tippelsz?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 21. 21:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sokkal idősebbnek nézel ki.Ha szolizol akkor állj le vele, illetve én még azt tanánocsnám, hogy egy kicsit világosabb, csokibarna haj, szebben állna és megfiatalitana.:)
2011. márc. 22. 15:51
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

meg nem mondtam volna h 17 vagy:O mindenképp 25 felettinek tippeltelek volna.

am az én testalkatom hasonló:D én is 17 vagyok,de múltkor 14nek néztek:D mivel alig sminkelek(csak szempilla spirál),szal nincs rajtam vakolat:D az arcom miatt néznek fiatalabbnak,meg a hajam miatt is,mer az világos barna és mindig extrémen csinálom meg:D

2011. márc. 22. 16:01
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok a szoli, a smink és a ruhád is sajnos olyan igénytelen féle. A felső az jó de az alsó rész nagyon nem bejövős.. Tucatlány, ahogy írták.-egyetértek ezzel.

A hajszín is hozzátesz egy lapáttal, az is nagyon öregít.

Viszont szép vagy és csinos. Az hogy kicsi a melled az nem baj senki sem lehet tökéletes. Úgy is lehet valaki csinos akinek kicsik a mellei vagy éppen a feneke.

Ja és szerintem nem vagy gebe egyáltalán. Ezen nagyon meglepődtem :O A gebéket inkább az anorexiás modellekre lehet rámondani szerintem:S

pl erre

[link]

Bár az ilyennek van egy szolidabb kifejezése, az hogy Sovány, vagy vékony :) De nekem ez már túlságosan is vékonyka:S.

A te alakod viszont jó.

Az első kortippelésem kb 20 és 25 között volt. Aztán megnéztem még vagy 3x a képed, akkor vagy 27-nek tippeltelek... De sosem gondoltam volna hogy 17 vagy. :S

Azt hittem nem ennyire egyértelmű.

Megfelelő ruhaválasztással, és hajszínnel, na meg sminkkel sokkal természetesebb lennél.

2011. márc. 22. 16:11
 24/39 anonim ***** válasza:

Szerintem egy-két kiló azért nem ártana. Formásabb lennél. :)

Én harmincnak néztelek... o.o

2011. márc. 22. 16:27
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

17 ???

Én 30-nak mondtalak volan kapásból.

2011. márc. 22. 19:19
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

17????????.....voltál 10 éve??:DDDDDD

amúgy szép vagy, kevesebb sminkkel:)

2011. márc. 24. 21:02
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

26 körül gondoltalak, festék nagyon sok tényleg.

Az alakoddal kapcs nem tudom, mert mellnél (nem konkrétan a mellméretre gondolok, hanem azon a tájékon) tényleg vékonynak tűnsz, de a karod meg normális.

Javaslom, ha tudsz, tegyél fel egy másik képet, kevesebb sminkben, más beállításban, mert 1 kép alapján téves lehet a megítélés.

2011. márc. 24. 21:12
 28/39 anonim ***** válasza:
Szerintem szép arcod van és szép alakod. Jobban használd ki az adottságaidat! Legalább 10 évvel idősebbnek nézel ki a rengeteg smink és a szolárium miatt. A fekete haj is öregít.
2011. márc. 24. 21:37
 29/39 anonim ***** válasza:
17? az durva...
2011. márc. 24. 22:16
 30/39 anonim válasza:

17? azpara xD

telleg 30 körülinek nézel ki...

szerintem a sok sminkel teszed tönkre az arcod hogy ennyinek nézel ki.

2011. márc. 24. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!