Mi a véleményed ennek a nőnek külsejéről?
2011. márc. 19. 13:10
11/25 anonim válasza:
Olyan, mint egy nőnek öltözött pasi. Egyáltalán nem csinos, nem szimpatikus, de legalább törődik magával.
12/25 anonim válasza:
a haja mű ami látszik is ráadásul a színe is borzalmas, a bőre sem szép smink helyett inkább ápolhatná, a szemöldöke sem jó sem a szín sem a forma nem megy az arcához, férfias arca van de erről nem tehet.
Ha nem erőltetné ezt a mű nő stílust hanem inkább természetességre törekedne pl barna haj sokkal de sokkal szebb lenne és különlegesebb meg egy jó kis szemöldökkel:)
13/25 anonim válasza:
á őt nagyon szeretem,viszonylag ügyes,bár láttam már szebb munkákat is:)
Én sminkes vagyok:)
Szerintem szép nő,bár a haját mindig is olyan nagyon műnek és hibátlannak tartottam:)
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
a videón szebb, mint a képeken
az orra viszont csúnya
sminkek jók :)
16/25 anonim válasza:
Kicsit hasonlít Gwen Stefanira, ami az én számból bizony nem épp dicséret.
17/25 anonim válasza:
Jézusom a képektől megijedtem annyira csúnya. Főleg amelyiken kilátszik a foga...:'(
18/25 anonim válasza:
ótvar
csernobili mutáns arca van
19/25 anonim válasza:
pont ma néztem a blogját :) nekem nagyon nem tetszik, hiába van rajta sok smink nem szép, olyan mintha egy pasi lenne sok sminkkel.
20/25 anonim válasza:
Melyik blog az övé? :) Valaki belinkelné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!