Lányok: mit gondoltok ennek a pasinak a külsejéről?
2011. jan. 5. 12:32
1/7 anonim válasza:
Ezzel a hajjal sokkal jobban néz ki, mint azzal, amivel ment a válogatókra. Szerintem helyes, aranyos, kedves, én imádom Attilát! A hagjáért meg egyserűen megőrülök! 22/L
2/7 anonim válasza:
A külseje bőrborítású.
Amúgy nekem ellenszenves. Főleg mikor éneklés közben rángatja a mikrofont a szája előtt.
3/7 anonim válasza:
Ha mindentől elvonatkoztatok és csak a külsejét nézem, akkor szerintem általában jó pasinak mondható. Ennek ellenére nekem mondjuk nem tetszik.
20L
4/7 anonim válasza:
szerintem egyenesen gusztustalan.
18L
5/7 anonim válasza:
Én azt ugyan nem tudom, hogy hogyan énekel, vagy ki ez egyáltalán, de már csak a külseje alapján is ellenszenves.
A haja is, a mosolya is, az öltözködéséről nem is beszélve :P
6/7 anonim válasza:
Alapjába véve helyesnek mondható, kedves a mosolya, a válogatón fele ennyire sem nézett ki jól, és nem igazán öltözködött jól.
Mondjuk ennek ellenére nem mondanám, hogy nekem bejön.De a hangját imádom.23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!