Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz lehet...

Szerintetek nagyon gáz lehet az alakom? (Leírás)

Figyelt kérdés
a fenekemet körülmértem és 106-107 cm volt. mármint a csípőm széles eléggé. de a derekam vékony, a hasam se nagy, a mellbőségem 95 cm. avagy szerintetek gáz ha nem vagyok dagadt csak a csípőm széles nagyon? 168 cm vagyok és 63-64kg. a combom meg felül vastag:S
2011. márc. 17. 15:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez az egész arra hasonlít, amikor a vak beül megnézni egy feliratos filmet olyan nyelven amit nem is ért!

Tölts fel inkább egy képet magadról, vagy kettőt!!

2011. márc. 20. 03:00
 12/12 anonim válasza:
Abszolút vonzó és nőies a széles csípő, vékony derék. Mindig is az volt és az is lesz. Minden férfinek a gyengéje az ilyen alak látványa. Aki azt állítja, hogy nem, az hazudik vagy defektes az ízlése, mert ez is ösztönből fakad. Szóval még így látatlanban is kijelentem, hogy szép alakod van. Férfi vagyok amúgy. :P
2011. márc. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!