Szerintetek csúnya az ennyire vékony?
Szerintem szép, én pl. ilyen alakot szeretnék, ideálom, hiába mondják a fiúk, hogy nincs mit "fogdosni" rajta
amúgy meg a pasik is csak mondják, hogy nem szép a "túl" vékony lány stb. stb., végül úgyis mindig az ilyeneket részesítik előnyben, szal... :/
21:54: Pont fordítva van!!! A pasik azt hangoztatják, hogy a vékony kell nekik, aztán egy csomóan ezek közül nem a ducik, de a fogdoshatóknál kötnek ki, nem ezeknél a kóróknál.
Neked pedig a média tönkretette a testképedet -.- Ez beteges, nem szép. Ez nem vékony, hanem szánalmasan piszkavas. Nem igaz, hogy nem látod a különbséget eközött:
(ez a vékony és szexi)
és eközött:
(ez az egészségtelenül csontos, és szörnyen beteg kinézetű...ezekre ránéz egy normális testképű ember, és azt hiszi, hogy alultáplált rákossal van dolga)
erre mondják, hogy fujj...
Egyszerűen ronda ahogy ez kinéz! És valaki szándékosan ilyenre fogy el.... Brrr...
rémes! beteges! és azzal komoly bajok vannak aki ilyen akar lenni..
és hogy a fiúk mit hangoztatnak és végül mit választanak? ilyenben általánosítani nehéz.. én inkább azt tapasztalom, hogy a piszkavasak a végére senkinek sem kellenek.. inkább a vékonyabb de nem kórosan típusú lányokat választják akiknek azért van popsijuk meg mellük..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!