Hogyan lehet erősíteni a körmöket?
Figyelt kérdés
Nagyon gyengék a körmeim, nagyon könnyen törnek, meg ketté is válik. Mindig nagyon gyenge volt, de egy fél éve kb még durvább a helyzet. Mit lehet ezzel kezdeni, hogy jobb legyen? Ha nem is betonerős legyen, de legalább ne váljon ketté...2011. márc. 8. 18:49
1/5 anonim válasza:
Egyrészt ne fesd ki! Az még rosszabbá teszi. Amúgy meg lehet kapni ilyen körömerősítő olajokat, próbáld ki valamelyiket, hátha segít! :)
2/5 anonim válasza:
Szia! Sajnos nekem is ilyen a körmöm , de nekem nem váltk be ezek a körömerősitő szerek , én műkörmöshöz járok , mert most van egy olyan új féle körömlakk , ami nem kopik le , hanem birja kb. 3-4 hétig , és mégis a természetes körmöd!
3/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen gyengék a körmeim. Ha teszek rá lakkot akkor tovább bírja és nem törik le egy ideig.
Már nem azért de nekem a körömerősítőktől mintha gyengébbek lettek volna. Igaz ezt csak beképzelem magamnak szerintem. :D
5/5 PT-Daniel válasza:
Banan, tej, hal! (Azaz: Kalcium, Magnezium es Collagen)
A legjobb, ha ezeket a termeszetes forrasukbol nyered ki, nem tablettakat szedsz.
Emellett, egyel repat es menj ki a napra! (D-vit., de az csak napfeny hatasara tud kepzödni.)
Ezt annyira nem nehez kiprobalni, es ha csak nem vagy alergias valamire, biztosan nincsen mellekhatasa!
Emellett ne vart tul gyors eredmenyt, hiszen nem egy het alatt nö le a köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!