Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ha nem túl...

Mit tehetnék, hogy ha nem túl szép a mosolyom? :S

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Eddig nagyon nem is tudatosult bennem , egészen máig.. De egyszerűen nagyon idétlen a mosolyom. A fogsorom sem valami szép, nem szétálló de viszont teljesen másképp néznek ki a fogaim nem olyan egyformák...:S

Ha valamin nevetnem kell, rögtön eszembe jut, hogy mások látják a mosolyomat és inkább magamba folytom a nevetést. Másnak olyan szép a mosolya, én pedig nem tudom megtenni azt, hogy nyitott szájjal nevessek. Ez egyszerűen nagyon rossz, pedig szeretek nevetni. Emiatt már teljesen gátlásos vagyok.

Ha belegondolok abba, hogyha egy fiúval ismerkednék, akkor vele mosolyogni sem mernék félnék, hogy emiatt nem találkoznánk többet.

Na meg nem is annyira fehér a fogsorom sem.

Utálom magam emiatt.

(Ja és tudom, hogy ez a legkisebb problémám életemben, de még is felnagyítom. Próbálok nem ezzel foglalkozni általában, de mindig eszembe jut pedig sokaknak vannak nagyobb problémáik úgyhogy ezzel tisztában vagyok ...)

hogyan lehetne ezt legyőzni? ,

vagy nincs valami fogátültetés ? :S

2011. márc. 3. 15:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

" Én is így vagyok vele, nagyon nem vagyok szép ha nevetek (képek tanúsítják). A fogaim miatt is (csúnya sárgásak, hézagok vannak köztük, szabálytalanok) de nem csak emiatt valahogy az egész arcom rettentően előnytelenné válik. Ezért maximum csak mosolygok vagy félig eltakarom az arcom ha nevetek.

"

Megtudlak érteni:S

Tudom milyen rossz. Én is próbálom takarni, de akkor meg azt nézik, hogy miért takarom..A fogfehérítést pedig nagyon fontolom, te nem gondoltál rá?

2011. márc. 3. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
várj, "ami legelöl van" az alatt a 2 legelső fogad érted? olyan, mint pl. egy nyuszi, hogy az első kettő hosszabb? utána 2 rövidebb és úgy a vámpírfog?
2011. márc. 3. 15:59
 13/16 A kérdező kommentje:

"várj, "ami legelöl van" az alatt a 2 legelső fogad érted? olyan, mint pl. egy nyuszi, hogy az első kettő hosszabb? utána 2 rövidebb és úgy a vámpírfog?"

igen:):D

pontosan jól leírtad.

utálom nagyon!:S

2011. márc. 3. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:

na várj, ez sokaknak van így, szerintem ez egyáltalán nem gáz.

szerintem ettől még bőven nézhetsz ki jól, de elmész fogorvoshoz és szinte 100%, h meg lehet oldani. max benne lesz pár rugóba

2011. márc. 3. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:
csak ne félj elmenni, nekem pl. snowboardozás közben letört egy fogamból, 20 perc alatt lecsiszolta rövidebbre mind2-t
2011. márc. 3. 16:06
 16/16 A kérdező kommentje:

szóval lelehetne belőle csiszoltatni?:O és akkor rövidebb lesz?:O

fontolom még, hoyg elmenjek-e bár szerintem majd elfogok menni valamikor. mondjuk most nincs hozzá pénzem, de majd meglátjuk ő mit fog mondani.

méga zt utálom, hogy alapból a szám teltebb az alsó ajkak főleg de mikor mosolygok akkor vékonyabb lesz, és ez is az ami idétlenné teszi a mosolyomat :DD

2011. márc. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!