Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed ezekről a nőkről?

Mi a véleményed ezekről a nőkről?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

[link]

[link]

2011. márc. 2. 22:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
sajnos olyan csípőm van, mint az 1. képen a csajnak... viszont a felsőtestem s/m-es, de a csípőm 40-es. gusztustalan, ha nem vigyáznék jobban, lehet én is így néznék ki, magamat nem akarom így elképzelni... így is kövér vagyok :(
2011. márc. 4. 15:06
 22/23 anonim ***** válasza:

"Arról már nem is beszélve, hogy egy átlag kövér lány nem tud csinos, fiatalos ruhákban járni, mert nem gyártanak ruhát akkora méretekben. Idősebbnek, "asszonyosabbnak" is néznek ki, mint egy vékonyabb lány. "

Egy kövér lány valóban.

De... nekem pl ilyesmi testalkatom van, mint Crystal Renn-nek, és azért 90%-ban beleférek az átlag divatos ruhákba (nem mint kötözött sonka, hanem normálisan), az arcomra nem volt még panasz. 23 leszek, szültem egy gyereket is, és ennek ellenére boltban még mindig személyit kérnek, mert nem hiszik el, hogy nagykorú vagyok.

Úgyhogy nem általánosítani!:-P

2011. márc. 4. 17:11
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

A súlyfeleslegre soha nem tudtam úgy gondolni, hogy valakit csúnyává tesz. Persze vannak estrém esetek, de ők nem azok.

Helyesek, vonzóak, és az egész lényekből árad valami, ami a sovány nőkből (sokszor) nem: elfogadták magukat.

2011. márc. 6. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!