Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a képekről, ilyen alkatú nőkről?
2010. nov. 3. 13:44
1/24 anonim válasza:
én szeretem van mit fogni rajtuk :)
2/24 anonim válasza:
ugyan én nő vagyok, de attól függetlenül szerintem ezek a hölgyek ugyanolyan vonzóak és szépek, mint a cérna-társaik... :)
3/24 anonim válasza:
Ez az igazi nőiesség! Az ilyen lányok a legszebbek!!!
4/24 anonim válasza:
Kövezzetek meg, és szóljatok le, de nekem abszolút nem tetszenek. Bár én nő vagyok. Nekem a nádszál vékony, Paris Hilton féle csajok jönnek be, mindig is a vékony alkat tetszett. Én magam is vékony vagyok.Bár akiket belinkeltél nem kövérek,azok nem ott kezdődnek, ezek csak teltek. Mindenkinek más jön be. Nekem ők nem.
22/L
5/24 anonim válasza:
Tegyük hozzá, h ezek is retusálva vannak, nem látszik hogy valószínűleg rezeg nekik itt-ott.
7/24 anonim válasza:
Nekem már sok. Amúgy ezek is szét vannak retusálva, olyan narancsbőrük lehet, hogy az nem igaz. A harmadik képen lévő csaj meg mindig feltűnik.
8/24 anonim válasza:
Nőiesek,szépek,sugárzóak....Inkább ilyenek akin van mit fogni,mint egy csontkollekció..
23/F
9/24 anonim válasza:
hát nekem inkább a soványabb csajok jönnek be.
NEm az anorexiások, de nem is ezek a teltkarcsúak...
10/24 anonim válasza:
Voltam ilyen, néhányan lekövéreztek.
Sport, tánc, izgőmozgó élet, szex, miegymás: összementem. Most soványoznak, pedig szerintem teljesen "átlagos" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!