Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a képekről, ilyen alkatú nőkről?
szerintem kövérek...
nameg igy képen elmennek , de élőben nem igy néznek ki azis biztos...hane igy : [link]
13:53
miért veszed annyira biztosra hogy narancs börük van?
pfff -_- hülyeség!
nekem alapból duci alkatom van kiskorom óta bár volt amikor lelki okok miatt drasztikus diétába kezdem és lefogytam olyan paris hiltonos múmia feelingre.
most meg megint olyasmi alakom van mint amit belinkeltem(pl.az a csaj amelyik szinte minden képen ott van).
a barátom imádja ahogy kinézek,meghogy van mit fogni rajtam,azt mondja,hogy gyönyörű vagyok,de én elég rondának érzem magam :S
15:35-nek:
én olyan csaj vagyok, mint amik a képen vannak és nekem NINCS NARANCSBŐRÖM!!! A narancsbőr azoknál alakul ki, akik hajlamosak rá. És tévedés, hogy az összes kövér nő narancsbőrös...
Na persze, mint egy hülye filmben volt, ahol a hangyák a gatyában-os vörös hajú csaj volt a főszereplő, hogy a kövér nőknek szőrös a hátuk, undorító lábkörmeik vannak, stb. na EZ SEM IGAZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!