Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed ezekről a...

Mi a véleményed ezekről a képekről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed a képeken lévő ruhákról?Mi a véleményed erről a márkáról?És mi a véleményed a modellekről?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 12. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszenek a ruhák, a modellekkel semmi bajom, csak vékonyak...
2010. dec. 12. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Imádom a H&M-et. Lehet ízléses, klasszikusabb, elegánsabb ruhadarabokat találni, nem csak a mostanában annyira futó csili-vilis dolgokat. Minőségükkel is maximálisan elégedett vagyok.

A képeken látható ruhák tetszenek, a modellekkel sincs semmi probléma.

2010. dec. 12. 12:28
 3/6 Doddie ***** válasza:

Ruhaa: Nagyon jóó:)h&m LLL

Márka: H&M...most erre mit mondjaak:?? kedvencLLL

Modellek:enis iylen vekony vagyok, nem ertem megint mit cikizi itt egy ember a vékonyakat..-.-" nagyon szépek a modellek is:))

ezaz egesz ötööös :D:)

2010. dec. 12. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:

1. a modellnek fura a feje, a felsője tetszik

2. a modell aranyos, a felső jó, a bunda ocsmány

3. se a modellek, se a ruhák nem tetszenek

4. gusztustalan, gáz összeállítás, a csaj idióta fejet vág

5. ha meglátnék ilyen szerkóban egy srácot, képenröhögném, a csajnak a cipője jó, a többi tré, de egyébként szimpatikus fejük van a béna ruhákat leszámítva

6. A felsőt, kesztyűt, hajpántot elfogadnám mondjuk feketében, a többi átlag, a csajszi kicsit idióta képet vág.

Nem tudom, milyen márkák voltam még a h&m-en kívül, nekem csak az tűnt fel: különösebb véleményem nincs róla, mert én max. fehérneműt vásárolok boltban, egyébként meg varrok magamnak (extravagáns a stílusom, és varrni is imádok). Szóval nem tudom milyen minőség, a képek alapján elvétve vannak jó ruhák, többségében ocsmány. 22/N

2010. dec. 12. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek. Az utolsó a legjobb! :) 18/L
2010. dec. 12. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az én stílusomba illenek ezek a ruhák, nem is tudom milyen márka ez. :| A modell lányok alakjáért pedig gyilkolnék...

18l

2010. dec. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!