Mi a véleményed ezekről a képekről?
Mi a véleményed a képeken lévő ruhákról?Mi a véleményed erről a márkáról?És mi a véleményed a modellekről?
Imádom a H&M-et. Lehet ízléses, klasszikusabb, elegánsabb ruhadarabokat találni, nem csak a mostanában annyira futó csili-vilis dolgokat. Minőségükkel is maximálisan elégedett vagyok.
A képeken látható ruhák tetszenek, a modellekkel sincs semmi probléma.
Ruhaa: Nagyon jóó:)h&m LLL
Márka: H&M...most erre mit mondjaak:?? kedvencLLL
Modellek:enis iylen vekony vagyok, nem ertem megint mit cikizi itt egy ember a vékonyakat..-.-" nagyon szépek a modellek is:))
ezaz egesz ötööös :D:)
1. a modellnek fura a feje, a felsője tetszik
2. a modell aranyos, a felső jó, a bunda ocsmány
3. se a modellek, se a ruhák nem tetszenek
4. gusztustalan, gáz összeállítás, a csaj idióta fejet vág
5. ha meglátnék ilyen szerkóban egy srácot, képenröhögném, a csajnak a cipője jó, a többi tré, de egyébként szimpatikus fejük van a béna ruhákat leszámítva
6. A felsőt, kesztyűt, hajpántot elfogadnám mondjuk feketében, a többi átlag, a csajszi kicsit idióta képet vág.
Nem tudom, milyen márkák voltam még a h&m-en kívül, nekem csak az tűnt fel: különösebb véleményem nincs róla, mert én max. fehérneműt vásárolok boltban, egyébként meg varrok magamnak (extravagáns a stílusom, és varrni is imádok). Szóval nem tudom milyen minőség, a képek alapján elvétve vannak jó ruhák, többségében ocsmány. 22/N
Nem az én stílusomba illenek ezek a ruhák, nem is tudom milyen márka ez. :| A modell lányok alakjáért pedig gyilkolnék...
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!