Mi a véleményed ezekről a nőkről?
persze a vékony lányokon is lehet narancs bőr, de úgy gondolom a dagi modelleken hatványozottan érvényesek az esetleges hibák. BÁR.... hát minden tiszteletem nekik, hogy felvállalják így is magukat olyan szempontból, hogy gép elé álljanak, jó példa lehet a duci lányoknak, hogy így is lehet boldogan élni, és vállalják fel magukat.
Lindsay Lohen, ő meg...hát egy igénytelen drogos sz@r nem is csoda, ha már mindenféle bőrbajai vannak, nem beszélve az egészségügyi állapotáról!:P
A kérdező már leírta, de akkor én most kicsit részletezném a dolgot.
A narancsbőr NEM testalkat függvénye. Nagyon sok helyen leírják, a narancsbőrt a helytelen táplálkozás során lerakódott méreganyagok okozzák, ami ugyanúgy lehet 40 kg-osan, és 80 kg-osan is, itt megdől az az elmélet, hogy "de a ducikon jobban", mivel nincs összefüggés a 2 dolog között.
A narancsbőrt sokan keverik a striákkal (hízási csíkok, terhességi csíkok), ami gyakorlatilag szintén nem a kövérséggel jár együtt, hanem a hirtelen súlyingadozással. Pl. egy 45 kg-os rövid időn belül felszed 10 kg-ot, azaz lesz 55 kg, akkor az meglátszik a bőrén, mert a bőr nem tudja olyan gyorsan követni a változást. A terhességnél is ugyanez a helyzet. És aki izmot szed fel hamar, annak is meglátszódhat (kar, comb tájékon), láttam már ilyet is.
Lényeg, hogy nem mindig az egyikből következik a másik.
Kövérek és retus nélkül valószínűleg szörnyű a testük.
19/L
Haha még hogy nincs neki narancsbőr :D Még volt egy kép, ahol a fenekén volt csak azt nem találom.
Egyébként majdnem minden nőnek van narancsbőre vagy striája, mert nekik lazább a kötőszövetük és több zsírszövetet tudnak tárolni, mint a férfiak. A szülés miatt is egyrészt.
Úgyhogy ez van. Megszoksz vagy megszöksz.
A kérdésre válaszolva, nekem tetszenek bár tény és való, hogy nemcsak a ducibb, de a vékony lányok is másak lehetnek élőben, vagy mikor reggel felkelnek.
De egyébként összegezve, úgy sosem jön le manapság egy címlapon vagy újságokban egy kép, hogy ne lenne szétphotoshopolva. :) Photoshop nélkül meg még így sem néznének ki. De azért szépek szerintem.
ha nekik ez bejön, akkor legyenek ilyenek, nekem nem tetszenek egyáltalán.
Nő vagyok én is és vékony mégis van narancsbőröm, ami ellen persze próbálok tenni :) tehát tényleg nem alkat kérdése :)
Utolsónak: azt akarod ezzel mondani hogy aki kövér az egyből ronda?
Nézd meg Crystal Renn-t, ő azért lett teltmodell, mert hízásra hajlamos, és nem tudott huzamosabb ideig "csontos" maradni. Nem mellékesen így még szebb is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy éljenek a kövér nők, a vékonyak közt is vannak szépek, és a teltebbek között is.
Aki kövér, annak lehet szép arca (bár gyakran tokásak, ami ugye nem túl vonzó), de a súlyfelesleg nagyon sokat ront az összképen. Te csupa olyan képet mutattál róluk, ahol ki vannak retusálva, be vannak állítva stb. Ezeken nem néznek ki rosszul, de ha valamelyikük elmenne melletted az utcán, nem vagyok benne biztos, hogy ennyire tetszenének neked.
Én is azt gondolom, hogy jó az, ha egy nő formás, ha van melle, csípője, de ők már elhízottak. Nem is kicsit. És a hurkás has, lógó hájas kar, már kicsit sem néz ki jól.
Arról már nem is beszélve, hogy egy átlag kövér lány nem tud csinos, fiatalos ruhákban járni, mert nem gyártanak ruhát akkora méretekben. Idősebbnek, "asszonyosabbnak" is néznek ki, mint egy vékonyabb lány.
Meg ha már fiatalon is van rajtuk kb. 20 kg felesleg, mi lesz 40 éves korukban, amikor már alapból sokkal hízékonyabb az ember, mert lelassul az anyagcsere stb. Úgyhogy semmilyen szempontból sem előnyös ez a testalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!