Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a hájat eltüntet...

Hogyan tudnám a hájat eltüntetni a hasamról és a csípőmről?

Figyelt kérdés

Leginkább a hasamon lévő zavar. Oldalról csúnyán kidudorodik. Nem olyan nagy azért, tudom én, de mégis zavar. Csinálok felüléseket, de ezek szerint nem eleget, vagy nem jól. Ráadásul diétázom is, már fogytam 8 kilót két hónap alatt de ez nem akar eltűnni.

[link]

[link]

2011. márc. 1. 20:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nincs behúzva, ilyen vagyok.
2011. márc. 13. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg főleg nem kell fogyni belőle. Nagyon szép hasad van.. :) Bár nincs is igazán hasad. :D
2011. márc. 13. 10:20
 13/15 anonim ***** válasza:
A megoldás rettenet egyszerű: több kalóriát használj el mint amennyit beviszel a szervezetedbe. A kivitelezés már annál nehezebb. Írhatnék itt kis regényt, számolásokkal, napi kalória elhasználással stb, de felesleges. Próbálj hetente összességében 3 órát sportolni, futni, ugrókötél, úszás, most divat a spinning, stb. Nálam az ugrókötél vált be, olcsó, bárhol csinálhatod, és nagyon effektív, igaz amíg bele nem tanulsz rohadt idegesítő. És természetesen táplálkozz egészségesen, nem véletlen mondják, hogy a lapos has (vagy kocka) a konyhában készül első sorban. Minél kevesebb cukor, édesség, gyorskaja, cukros üdítő stb.
2011. márc. 13. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ilyen hasam van.:S Nem akar eltűnni, pedig rendszeresen tornázok. Amúgy milyen magas vagy és hány kiló?

25N

2011. márc. 13. 19:34
 15/15 A kérdező kommentje:
168 magas vagyok és hatvanegynéhány kiló, azt nem tudom pontosan, nincs szobamérlegem.
2011. márc. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!