Hogyan tudnám a hájat eltüntetni a hasamról és a csípőmről?
Leginkább a hasamon lévő zavar. Oldalról csúnyán kidudorodik. Nem olyan nagy azért, tudom én, de mégis zavar. Csinálok felüléseket, de ezek szerint nem eleget, vagy nem jól. Ráadásul diétázom is, már fogytam 8 kilót két hónap alatt de ez nem akar eltűnni.
Ügyeltem arra, hogy mit mikor eszek. Reggeli: gyümölcs, két szelet toast kenyér kevés vajjal megkenve főtt tojással, vagy párizsival. Tízórai: gyümölcs vagy nyers zöldség
Ebéd: valami főtt kaja, egy tányérnyi adag, például krumplifőzelék rántás nélkül, csak joghurttal sűrítve sütőzacskóban sült fasírttal (zsiradék nélkül), uzsonna: gyümölcs vagy nyers zöldség, Vacsora: főtt tojás, vagy joghurt. Néha egy-egy bon-bon is becsúszott annyira drasztikusra azért nem vettem a figurát.
Eddig naponta ettem meg 3-4 szelet csokit, most kéthetente ha lecsúszik egy kis szelet.
Legalább napi 3 liter gyümölcsteát iszok, ízesítés nélkül.
Én napi 100 felülést csináltam, mikor elegem lett az alakomból (amúgy nekem lapos hasam volt, csak egy kis izmot szerettem volna felszedni), úgy 3-4 hónapon át. Most már csak hetente párszor csinálom szintentartásképp.
Mennyit szoktál és hogyan? Tényleg előfordulhat, hogy a módszerrel van a baj, mert napi 50-100 felülésnek már 1 hónap után látszania kellene valamennyire.
"Csinálok felüléseket, de ezek szerint nem eleget, vagy nem jól."
Azért nagy a hasad, mert még van rajta háj... A felülésektől nem lesz szebb, csak ha már minimális zsírréteg van rajta.
Úgy néz ki, mintha be lenne húzva a hasad.. vagy nem tudom.. :D
De szerintem amúgy nem kell fogynod belőle.. szép.. És a legtöbb pasinak is bejön az ilyen kis poci.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!