Hogyan tudom eltüntetni a csípőmről az odarakódott zsírréteget?
Figyelt kérdés
Valami jó tornagyakorlatra, vagy nektek jól bevált dvd-re lenne szükségem. Előre is köszönöm.2009. aug. 23. 15:26
2/5 anonim válasza:
Ma már 2X leírtam de itt ki is fejtem ha nem baj. Nincs helyi zsírégetés illetve van. Nincs mert az ember egységesen fogy mindenhonnan. De viszont van mert az átmozgatott testrészen megemelkedik az oxigénszállítás a vérben ezért gyorsul a helyi anyagcsere is de ez olyan minimális, hogy mégsincs. Sajnos egyetlen kiút a diéta + edzés. "Jó gyakorlat" nincs mind ugyan olyan hatásos ha elég intenzív. Menj el futni, súlyzózz egy kicsit és sikerülni fog.
4/5 anonim válasza:
futás nagyon jó, onnan is lejönnek a plusz kilók.
5/5 anonim válasza:
Helyi zsírégetés nincs. Szigorú étrend és testmozgás.
Has tájékról lassan megy le a zsír, kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!