Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnám eltüntetni az...

Mivel tudnám eltüntetni az izom feletti zsírréteget?

Figyelt kérdés
Kondi terembe járok, érzem is hogy használ, fogytam vele, izmosodtam. A problémám az, hogy bár elég izmos lettem, de az izmomon zsírréteg van. Azt szeretném eltüntetni. Tudom, hogy ezt szálkásításnak hívják, de folyton eltérő véleményeket hallok a hogyanról. Valaki azt mondja, hogy kardio, kardio, kardio. Más azt, hogy nagy súlyokat használjak az utóégés miatt. Abban az egyben egyezik meg a vélemény, hogy oda kell figyelni az étkezésre.
2010. nov. 29. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
türelemmel, több sporttal és életmódváltással
2010. nov. 29. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
változtass az étkezéseden, és sportolj többet
2010. nov. 29. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Szálkásító diéta a neve.A súlyzós edzést végezd ugyanúgy,mint eddig és egészítsd ki kardióval.
2010. nov. 30. 00:09
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor heti milyen megosztásban csináljam a kardio és súlyzós edzést. heti 4szer járok kondiba.
2010. nov. 30. 00:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem heti 6x 1óra szoba bicaj délelőtt,vagy protein turmix után mehet gyúrás után is.De van aki reggel este teker egy órát.
2010. nov. 30. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:
kevesebb szénhidràt!
2010. nov. 30. 10:21
 7/7 Jattos válasza:
Edzés mellé rendszeres futógép (ez még imponál is az ellenkező nem tagjainak) és egy picivel jobban odafigyelni a kajára és piára (alkohol hízlal).
2010. dec. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!