Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy ha valaki...

Lehetséges, hogy ha valaki nem fotogén alkat, akkor a képeken nagyon csúnya, de amúgy nem? Vagy aki csúnya képen az élőben is ronda?

Figyelt kérdés
Na szóval: volt tablófotózás és sztem bőn ronda vagyok rajta.:( Lehetséges hogy amúgy is csúnya vagyok csak így képről látom igazán? Vagy amúgy nem vagyok csúnya csak mivel nem vagyok fotogén alkat(nem is szeretek fotózkodni) ezért látszok csúnyának? Azért gondolom h amúgy nem vagyok annyira gáz, mivel elég sok pasinak kellettem már(nem csak egy éjszakára!!!!) és nem "gáz" pasiknak. Tehát van olyan aki élőben szép(legalábbis nem csúnya) képen viszont elég gáz? Annyira el vagyok keseredve ezek a képek miatt:\'(
2009. febr. 16. 19:47
 1/9 A kérdező kommentje:

kicsi az orrom:S

az arcom meg kicsit oylan pufófásabb(nem vok kövér, kifejezetten vékony vagyok)

2009. febr. 16. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

Ha élőben szép vagy, képeken is annak kell lenned! Lehet, hogy előnytelen volt számodra a beállítás, Én "szép" vagyok élőben, néhány képen is, viszont ha nagyon hülye beállítású képet csinálok, akkor Én is megrettenek, hogy úristen, ez lennék én?:D

Szóval szerintem a fotós volt rossz... :S

Egyébként hidd el, még a legcsúnyább (elnézést) lányról is lehet gyönyörű képet csinálni ha olyan a beállítás. Szóval ha Te szép vagy, és minden bizonnyal az vagy, a fotós volt rossz.

Kérhetsz talán új képeket, ha nem vagy velük megelégedve!

2009. febr. 16. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
A fotók csalnak:) Én pl élőben vagyok sztem elég csúnyácska, a szalagavatós képeimet meg csak nézem h de szép:D Ha ennyire nem tetszik, nem lehet elmenni pót fotózásra?:)
2009. febr. 16. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Van! Én se vagyok csúnya, de 10 fotóból 2-3 használható. Tényleg a beállítástól függ sokminden.

Viszont van olyan ismerősöm, aki nem annyira szép, (de nem is ronda, inkább átlagos) és eszméletlen szép a képeken. Sajnos ez változó.

2009. febr. 16. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Én is eléggé normálisan nézek ki, de a fotókon (20-ból 2 jó) boooorzalmasan nézek ki...és ha megnézem magamat a tükörben és látom, hogy jól nézek ki és lefotózom magamat, hááát az valami szörnyű.
2009. febr. 19. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Lehetséges. Rólam is szörnyű képek szoktak születni - nem túlzás, ha azt mondom, hogy 50-ből 1 használható csak. És hiába "állítom be" néha tükör segítségével is az arcomat, a képeken ált. sokkal előnytelenebbül nézek ki, mint a tükörben. Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya. Jó kérdés, mi ennek az oka :S
2009. márc. 18. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Én sorozatképeket szoktam csinálni.:D Csinálok egyszerre 10-15 fotót, és abból jó esetben van 3-4 jó kép.:)
2009. máj. 8. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet :S Énse vagyok fotogén, nagyon nem sajnos. Élőbe fordulnak utánam az utcán és elég szépnek tartanak de képeken nem mutatok sehogy :\

Nekem az vált be hogy ha képet csinálnak rólam akkor vmi kis mozgást vigyek bele. Mert ha kimerevszem akkor katasztrofális képek készülnek de ha közbe mozgok kifejezetten jók =)

2010. márc. 13. 02:33
 9/9 anonim válasza:
Én se vagyok ronda,a tükörben még egész normálisan nézek ki de a fényképek előnytelenek. Valahogy torzít.de télleg a beállítástól függ. Nekem pl bejött,hogy egy kicsit lehajtom a fejem,és attól a szemeim nagyobbaknak látszanak.
2010. jún. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!