Lehetséges, hogy ha valaki nem fotogén alkat, akkor a képeken nagyon csúnya, de amúgy nem? Vagy aki csúnya képen az élőben is ronda?
kicsi az orrom:S
az arcom meg kicsit oylan pufófásabb(nem vok kövér, kifejezetten vékony vagyok)
Ha élőben szép vagy, képeken is annak kell lenned! Lehet, hogy előnytelen volt számodra a beállítás, Én "szép" vagyok élőben, néhány képen is, viszont ha nagyon hülye beállítású képet csinálok, akkor Én is megrettenek, hogy úristen, ez lennék én?:D
Szóval szerintem a fotós volt rossz... :S
Egyébként hidd el, még a legcsúnyább (elnézést) lányról is lehet gyönyörű képet csinálni ha olyan a beállítás. Szóval ha Te szép vagy, és minden bizonnyal az vagy, a fotós volt rossz.
Kérhetsz talán új képeket, ha nem vagy velük megelégedve!
Van! Én se vagyok csúnya, de 10 fotóból 2-3 használható. Tényleg a beállítástól függ sokminden.
Viszont van olyan ismerősöm, aki nem annyira szép, (de nem is ronda, inkább átlagos) és eszméletlen szép a képeken. Sajnos ez változó.
Lehet :S Énse vagyok fotogén, nagyon nem sajnos. Élőbe fordulnak utánam az utcán és elég szépnek tartanak de képeken nem mutatok sehogy :\
Nekem az vált be hogy ha képet csinálnak rólam akkor vmi kis mozgást vigyek bele. Mert ha kimerevszem akkor katasztrofális képek készülnek de ha közbe mozgok kifejezetten jók =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!