Lányok, ti szőkítitek a hasatokon-hátatokon a szőrt?
de ha epilálod, akkor mikor már nő vissza, még rosszabb, mint volt...nem?
egyszer én is leszedtem. de nem nyerte el a tetszésem a végeredmény :\
nem szőkítem mert alap színem a szőke szóval ezzel szerencsére nincs gondom..
vannak olyan ismerőseim akiknek viszont sötét az alap színük és a szőr meglátszik a karukon jobban.. viszont nem olyan borzalmas, alapjában véve szép lányok, és az alig tűnik föl, ne aggódj annyit!
Én szőkítetem hasam-hátam. Engem nagyon zavart már, epilálni semmiképp nem mert egész testemet epilálhatnám és az azért durvaa xD :D Meg nem tudom... nekem elég durván nőne vissza a szőröm az fix.
Szőkítéssel elvagyok, 3hetente járok és egész elviselhető. Strandon is így tökéletesen érzem magam. Perfect! :)
Első vagyok: Nem nőtt vissza sokkal erősebben. Nyilván másabb most ,mint mielőtt leepiláltam,de inkább ilyen legyen mint szőrös.
Egyébként a karomat is epilálom és egyáltalán nem macerás,és alig látszik,amikor nő vissza,pedig nekem elég sötét a szőr a karomon. Én egyáltalán nem bántam meg,h elkezdtem epilálni,sokkal jobban érzem magam azóta,és nem kell minden nap epilálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!