Sötét hajú lányok, akik szőkítitek a hajatokat! Mennyire árt a hajatoknak a szőkítés?
Az eredeti hajszinem olyan semmilyen barna... Loreal Casing Creme Gloss étcsokival szoktam festeni. A vége picit el van törve a vasalástól, de mindig vágok belőle. Akinek van tapasztalata írjon. Mennyire viselné meg a hajam a teljes szőkítés ? lehetm hogy másnap már visszafesteném barnára mert nem tetszene, de ki szeretném próbálni, csak félek, hogy le kellene vágatnom a hajam... jól éllna nekem a szőke ?
szerintem jól állna...nekem is mindenki azt mondta, h nem állna jól, aztán tök jó lett...és a szőkítés nekem nem roncsolta, csak mikor be akartam festeni vörösre, na az szétszedte...:S
20Ł
Aztaaa :o
A képen látható lány nagyon jól néz ki!!
Ne szőkíts kérlek, csak akkor ha tényleg kíváncsi vagy és ki akarod próbálni. :)
nagyon szép vagy ne szőkíts:D nekem csak melr volt a hajamba, kb 2-3 évig, az utóbbi 2 évben kiszáradt a halyam, de lehet hogy csak a hormonok, mert a bőröm is kiszáradt. de a fodrász szólt hogy kezejem, ajánlott spray-ket rá és most már megint a régi. am ebben az évben kezdtem el a visszabarnítást, hát nem egy jó dolog:D mert a szőkét nem úgy fogja be a festék, nem lesz olyan mint az eredeti hajszínem, szal amíg le nem nő ott lesz a lenövés:O hátközépig érő hajam van o_O' jó hosszú lesz:D
szal nem érdemes:D szerintem:D am tényl nagyon gyönyörű vagy, így lány szemmel is.
L/15^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!