Ez nem számít a vásárlók félrevezetésének? : D
Figyelt kérdés
Rendeltem avonból egy rúzst, a képen nagyon szép élénk rózsaszínes színe volt, mikor kipróbáltam, meg csak pár csillámot rakott a számra.. -.-2011. febr. 27. 10:48
1/3 anonim válasza:
De ez az! Úgyhogy legközelebb te sem dőlj be nekik.
Én egyszer szájfényt rendeltem a képen az újságban szép piros volt olyan teljesen élénk színe volt, mikor megjött a rendelés kipróbáltam hát mondanom sem kell, hogy szinte semmilyen színe nem volt. Nem volt élénk színe sem, olyan átlátszó de még csak piros sem volt-.-
Úgyhogy erről ennyit. Mégegyszer nem rendelek onnan szájfényt vagy rúzst. Így nem igazán érte meg, szerintem:S.
De lehet, hogy ha visszaviszed akkor becserélnék valami másra. Vagy ha panaszt tennél, akkor visszavonhatod a rendelést. Nem tudom, hogy ez hogy működik sajna.
2/3 anonim válasza:
Ezért nem rendelek már soha simnkcuccot látatlanban. Az újságokban teljesen máshogy mutatnak a dekorkozmetikumok....mindig élőben kell látni ha nem akarsz csalódni.
3/3 anonim válasza:
Az Avonnak egyenge minőségi rúzsai és szájfényei vannak szerintem. A szépségápolási szerei viszont nagyon jók (testápoló,kézkrém stb), de a sminktermékei hát.. az alapozó is seperec alatt lejött. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!