Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Használtüzletben vásárlók!...

Használtüzletben vásárlók! Mennyit ér meg nektek 1kg ruha?

Figyelt kérdés

Mennyiért szoktátok Ti megvenni?

Mennyi egy kgért a reális ár?

Ahol én élek van egy üzlet és 2500Ftért árulnak mindent!

2500Ft a gyerek és a felnőtt ruha is,a kabát és a farmer ára is,van persze darabáron is termék,de ez elenyésző!

Minőségüket tekintve hibátlanok,sok a hímzett,díszes ruha is közöttük!

Érdekelne a Ti véleményetek is,hogy ez mennyire reális,vagy ti mennyiért veszitek!

Pl boltban,vagy piacon!

A teszveszt és társait most ne említsük!

Köszönöm!

2009. dec. 31. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

anyának boltja van,felében használtruhát árul,van amit 2-300 Ft/kiloért,van amit 1500/kiloért vesz,de persze ez rengeteg kilot jelent

eladni már darabáron adja,kb háromszor annyiért

szerencsére környéken nincs má turi,kis falu,de forgalom van

én megyeszékhelyen lakok (miskolc),itt is 2500/kilo a Háda,de van olyan is,ahol naponta csökken az ára,1500ről 200ig

de megéri,sokkal jobb minőség mint pl a kinai,de árban meg jobb

(bár nekem előny,mindent én látok leghamarabb,tudok válogatni)

2009. dec. 31. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Salgótarjánban sok használtruha bolt van és valahol 800Ft/kg, de van olyan is ahol 1 ruha 2000 ft vagy annál drágább de általába 1000Ft/kg.
2009. dec. 31. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyen boltban is megfordulok mostanság, általában ahol angol minőségi használt ruhákat árulnak; és 2500-2600.- Ft / kg-ra vannak beállva az árak.
2009. dec. 31. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!